Opublikowano 6 Listopada 201312 l kurcze ale spasik z tylu masz igielka:-D masz jakies ograniczenie czy siada na ledze?
Opublikowano 6 Listopada 201312 l Autor wymierzone na tył są dane twarde odboje na amor żeby w zakrętach było sztywno
Opublikowano 6 Listopada 201312 l Autor no nie siada ale mowa jest o spasiku jak siada nie ? ---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- mam tak wysoki odboj ze podczas jazdy auto sie kladzie naodboju przez to tak nie buja nim w zakrętach
Opublikowano 6 Listopada 201312 l Autor ja mam dane odboje z takiej gumy twardej od mapeta , nie mam seryjnego odboju
Opublikowano 6 Listopada 201312 l No to jesli sie opiera jak jedziesz to jakim cudem po opuszczeniu auto siada nizej??przeciez jesli jest oparty na odboju w czasie jazdy to juz nie powinien zejsc nizej. A nie jezdzisz napewno na opuszczonym na maxa...
Opublikowano 10 Listopada 201312 l Autor opiera się na odbojach bo nie sa az na tyle twarde zeby sie nie podawały ciezarowi auta, ale znacznie utwardza prace amora:wink: ---------- Post dopisany 10-11-2013 at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany 07-11-2013 at 09:52 ---------- Kilka fotek ze zlotu może i skromnego ale po mału rozwijamy naszą stronkę eaststance.pl - Indeks witryny ---------- Post dopisany at 14:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ----------
Opublikowano 11 Listopada 201312 l tylko wywal z dekielków znaczek BMW , przecież to profanacja Audi ;-)
Opublikowano 11 Listopada 201312 l tylko wywal z dekielków znaczek BMW , przecież to profanacja Audi ;-) Nastepny heh. Tak ma wlasnie byc!
Opublikowano 11 Listopada 201312 l tylko wywal z dekielków znaczek BMW , przecież to profanacja Audi ;-) Nastepny heh. Tak ma wlasnie byc! o gustach się nie dyskutuje dla mnie ''żenua''
Opublikowano 11 Listopada 201312 l Tu nie chodzi o gust tylko o pokazanie, ze to nie sa felgi "od Audi" tylko od innego auta. Jezdzic na felgach z rozstawem 5x112 czy nawet 5x110 to zadna filozofia. Co innego, zamontowac felgi z zupelnie innego auta. Moim zdaniem znaczki, podkreślaja ze auto jest zrobione customowo. I ze to nie jest zwyczajne oem+. A gdyby udało się wpasowac ori felgi np. Z Lambo czy Ferrari? Ori znaczek to powod do dumy i dowód na to, że majac Audi mozna jezdzic na felgach na ktorych sie chce i nie ograniczać się do tych OEM-owych.
Opublikowano 11 Listopada 201312 l Autor dokładnie tak ma być bo felga jest ori BMW wiec i dekielek zostaje jak bym chciał Audi to bum kupił cos ale nie ma męskich Cali max 8J z fajnym wzorem bmw ma inny rozstaw niż audi i każdy ma się zastanawiać jak to pasuje
Opublikowano 12 Listopada 201312 l Autor no tak jakoś udało się wszystko dobrać ---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 14:23 ---------- Kilka Fotek sesją nocą ---------- Post dopisany 12-11-2013 at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany 11-11-2013 at 23:46 ----------