Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grand Theft Auto V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

swiezak84.... Lubisz latać to zagraj w Just Cause 2 :kox:

Opublikowano

Ja też we wszystkie części grałem, chociaż w GTA IV zacząłem grać dopiero tydzień temu pierwszy raz :naughty: ale jak na razie gra robi na mnie duże wrażenie :good:

Opublikowano

swiezak84.... Lubisz latać to zagraj w Just Cause 2 :kox:

fajne ale nie wciaga tak samo jak gta ;P

aczkolwiek widoki i mapa robia mega wrazenie ( przedostac sie z jednego konca na drugi zajmie spooooro czasu )

tutaj trailer dla tych co nie grali i nie widzieli

http://www.youtube.com/watch?v=5kjs-SC70Wg

woda:

z gier tego typu mozna wymienic jeszcze

MAFIE I i II

mafia dwojka ... fajna ale strasznie liniowa i po przejsciu calej nie chce sie w nia grac ( pozatym zeby grac w wolna gre trzeba wgrac moda "freeride" ;) )

ostatnio takze troche pogralem w "saints row the third" i musze powiedziec ze jesli chodzi o tworzenie postaci to calkiem fajne ... ale wszystko inne straszna lipa.

Grafika bajkowa, wozy brzydkie i nijakie, bicie ludzi calkiem fajne, przecinikow 500 naraz sie pojawia ;), prowadzenie auta tragiczne!. Wiec.... odinstalowalem ;)

http://www.youtube.com/watch?v=eN2-WSyRuO0

takze gta 4 pozostaje nadal niepokonane

Opublikowano

z gier tego typu mozna wymienic jeszcze

MAFIE I i II

mafia dwojka ... fajna ale strasznie liniowa i po przejsciu calej nie chce sie w nia grac ( pozatym zeby grac w wolna gre trzeba wgrac moda "freeride" ;) )

Ja uważam, że mafia I to najlepsza gra jaka został do tej pory kiedykolwiek wypuszczona... klimat tej gry jest nie do pobicia :) Dwójka wcale nie była gorsza (choć lepsza też nie) :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak poza tym wracając do tematu gta 5. Ciekawe jakie w rockstar walna wymagania bo gta 4 nawet na nowym kompie czasami jest malo fps bo gra jest zle napisana. :no:

Opublikowano

Czy dobrze widze, że w trailerze GTA V - 0:57 pojawia się audi r8 :decayed: ?

Opublikowano

Tak poza tym wracając do tematu gta 5. Ciekawe jakie w rockstar walna wymagania bo gta 4 nawet na nowym kompie czasami jest malo fps bo gra jest zle napisana. :no:

Chyba w momencie wydania :przebiegly: na obecnych przyzwoitych kompach nie powinna dostawać czkawki :wink4:

Nie da się ukryć, że były problemy z wydajnością, marną optymalizacją. Mimo upływu lat GTA IV to nadal bardzo silny zawodnik :silacz:

Opublikowano

pograł by w gta IV albo san andreas ale nikt instalki nie ma :( a z neta nie bardzo wiem z kąd ściągnąć

Opublikowano

spróbuj na peb.pl a nóż widelec :)

Opublikowano

mam san andreas tylko ze wgralem sobie dodatki i mi sie wylącza

Opublikowano

No w koncu 5 czesc :kox:

Polecam GTA 4 z modami, ktore przebijaja graficznie podstawowa wersje 10 razy :wink4:

Trzeba miec mocne PC, starszy lub nowszy patch + RealizmIV, VisualIV nawet ENB powinno wystarczyc choc jest jeszcze wiele innych...

Do tego poprawione graficznie samochody i natura. Wszystko instalujemy oddzielnie a efekty sa :shocked: :shocked: :shocked:

GTA IV Enb Series Photorealistic Gameplay

GTA 4 Ferrari 599 XX !! ENB series Extreme Graphics [ Car mods + RealizmIV + VisualIV ]

pare linkow - http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/misc-mods/11913

http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/misc-mods

http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/vehicle-mods

samochodow jest ponad 1700 :wink4: a samych Audic 85 :decayed:

tu macie wszystko - http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=341 :cool1:

UDANEJ ZABAWY :decayed:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

jak tam Panowie, widzieliscie drugi trailer GTA V?

ja nie moge sie doczekać, kurna chata :kox: szkoda ze na xboxa bedzie na starcie kosztowac 220 PLN :thumbdown:

Opublikowano

zapowiada się świetnie, szkoda tylko ze Rockstar games zapomina o polskich fanach tej serii i nie daje nam polskiej wersji. Jak dla mnie najlepsze GTA to San Andreas, mam nadz ze V będzie lepsza od IV.

Opublikowano

Cena typowa dla nowości, tytuł musowy jak by nie było.

Opublikowano

DOKLADNIE :whistling:

Ja postanowilem zrobic upgrade kompa bo to juz 3 leni staruszek :wink: a zapowiada sie :shock3::shock3::shock3:

do tego dojda puzniej mody na PC :whistling: i bedzie kosaaaa na ekranie :buhaha:

sama podstawa jak wyglada...

Ciekaw jestem jaka bedzie waga gry :grin:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem od kumpla i miałem wrzucać info..

:facepalm::facepalm::facepalm:

Zobaczymy czy faktycznie tak dobrze ją dopracują jak jest to opisane :whistling:

Opublikowano

ciekawe jakie to wymagania będzie miało żeby jako tako pograć, bo mój laptop raczej już tego nie uciągnie będzie trzeba w jakie ps3 zainwestować.

Opublikowano

Jak myslimy o PC i ustawieniach ULTRA :kox:

ojjjj to moze byc jak IV BARDZO WYMAGAJACA !!! :whistling:

Przy 4ce osoby, ktorych karty graf mialy 2gb musialy robic myk i podnosic wartosci... bo podkreta gry przy kolejnym patchu chyba 1.0.5.0 przekraczala ! 2gb na karcie. Przypomne to bylo prawie 4 lata temu :wink:

Moim zdaniem, moze byc podobnie z V :naughty:

ps. Kazdy Call of Duty do dzis :whistling: czyli black ops 2 rowniez, ustawiony na max...

ma o wiele :wink:mniejsze wymagania niz GTA4 miala kilka lat temu :wink:

pisze z wlasnego doswiadczenia...

• 5 miesięcy temu...