Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grand Theft Auto V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wlasnie bylem po drugi pre-order GTA V ... i spytalem z ciekawosci o ceny ... i dostalem takie info

w dniu prermiery empik:

199 na xboxa i ps3

i uwaga uwaga

130zl na pc :D hahahha

mowie do goscia ze na PC nie ma narazie i nawet nie ma zadnego oficalnego INFO czy bedzie wersja na PC ( aczkolwiek zapewne bedzie jak zawsze ... ale kiedy to nie wiadomo )

i uwaga ... poszedlem tez do media markt ... i pan mnie pyta czy chce wersje na xboxa na ps3 czy na PC :) ?

masakra ;D

empik w dniu premiery 199zl ( czyli 180+ 19zl za preorder )

w nastepnych dniach 259zl

Real 199,

Tesco 218,99 (noc premiery 212,99)

MediaMarkt 219

Opublikowano

Ale na piratach konsolach raczej w mulit się nie pogra ??

Pograsz pod warunkiem jeśli nie uruchomisz gry przed premierą tylko najwcześniej w dniu premiery czyli za 4 dni, wówczas dostałbyś bana, tak jest na X360.

Kurde to już nie wiem , jak kupiłem swoją konsole w zeszłym roku ziomek który zajmuję się tylko konsolami powiedział mi że po przerobieniu konsoli nie idzie już grać online bo można dostać bana ( nie ważne czy przed premierą czy po ) bo że na xbox live oni wychaczą dane konsoli że jest nie tak jak powinno . To jak to wkońcu jest ?? To na przerobionej konsoli można sobie wykupić Xbox Live i normalnie grać przez neta w każdą grę ?

---------- Post dopisany at 12:59 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ----------

wlasnie bylem po drugi pre-order GTA V ... i spytalem z ciekawosci o ceny ... i dostalem takie info

w dniu prermiery empik:

199 na xboxa i ps3

i uwaga uwaga

130zl na pc :D hahahha

mowie do goscia ze na PC nie ma narazie i nawet nie ma zadnego oficalnego INFO czy bedzie wersja na PC ( aczkolwiek zapewne bedzie jak zawsze ... ale kiedy to nie wiadomo )

i uwaga ... poszedlem tez do media markt ... i pan mnie pyta czy chce wersje na xboxa na ps3 czy na PC :) ?

masakra ;D

empik w dniu premiery 199zl ( czyli 180+ 19zl za preorder )

w nastepnych dniach 259zl

Real 199,

Tesco 218,99 (noc premiery 212,99)

hah Ja GTA V będę mieć za 170zł :kox:

---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:59 ----------

@osoby aktywne na xbox live

Note: This is an early leak. Do not play this game on your console if you use Xbox Live. Microsoft has already banned multiple users for play GTA V early, DO NOT risk a ban. If you are an offline only user, ignore this message.

Opublikowano

podobno od 3 lat nikt nie dostal juz bana.

podobno na LT 3.0 się bany nie zdarzają.

podobno ms wziął się za lewe konta live, a przeróbki zostawili spokoju bo w końcu Ci co mają przerobione konsole też płacą za golda i dali im spokój.

nie podobno a na pewno dostanie się bana jak się uruchomi on line przed premierą

Tyle udało mi się wynaleźć w necie przez ostatnią godzinę bo nurtowało mnie pytanie czy będę mógł grać on line w GTA V.

Jakby kto chciał:

Konsole :: Grand Theft Auto V [ENG] [REGION FREE]

w komentach piszą, że są polskie napisy i gra śmiga :decayed:

PABLO Jak będziesz wypalał to wypal od razu dla mnie daj znać i od razu jestem :kox:

jeśli to nie problem oczywiście :wink:

Opublikowano

Aron21 oczywiście że można grać na necie mając przerobioną konsolę, kumpel ma przeróbkę nawet RGH że wrzuca gry na dysk nie potrzebna płyta, wykupił golda i śmiga, ważne by nie odpalać gry przed premierą.

Takie pytania najlepiej w dziale z grami bo szkoda zaśmiecać wątek o GTAV :kox:

Nowak to niezłe jaja jak Ci proponowali wersję na pc:decayed: :grin:

grand+theft+auto5+game+billboard.jpg

:kox:

---------- Post dopisany at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ----------

instrukcja

CD 1 Płyta instalacyjna gry

CD 2 Gra do rozruchu w czytniku i grania jest na niej multi i single.

CD 1 Po włozeniu do czytnika właczamy jak normalna gre właczy sie instalacja.

CD 2 Wkładamy do czytnika jak chcemy grac.

To wszystko.

---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ----------

PABLO Jak będziesz wypalał to wypal od razu dla mnie daj znać i od razu jestem :kox:

jeśli to nie problem oczywiście :wink:

Już mam kilka zamówień z moskalem na czele :decayed:

Spoko najpierw sprawdzę czy u mnie pójdzie i dam znać :wink:

Opublikowano

czekam z niecierpliwością :decayed:

Opublikowano

trzeba być kompletnym durniem żeby odpalać gre on line która jeszcze premiery nie miała :facepalm:

Opublikowano

GTA V GAMEPLAY AIR PLANE - YouTube

pierwsza misja i zapoznanie ze sterowaniem i gra:

https://www.youtube.com/watch?v=p723p8SbkPY

( tutaj link do sciagniecia powyzszego filmiku w duzo lepszej jakosci ... polecam obejrzec bo widac jak fjanie wyglada gra: https://mega.co.nz/#!ZckUnZjC!YrscFycOYK0u94oY3A2J2HBxRK9QLA03AQ5NM_8RYk4 )

oraz

3 Minute Franklin Free Roam - Video Dailymotion

---------- Post dopisany at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ----------

nie dziwcie sie ze po chwili nie ma filmikow ;) wszystkie gameplaye beda regularnie usuwane z YT do 17 wrzesnia zapewne :)

przypominam o tych 3 najwazniejszych:

Instagram

Instagram

Instagram

---------- Post dopisany at 14:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:17 ----------

hehe nawet fajnie nakrecone:

---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:29 ----------

小西电玩——小西玩游戏在线直ć’* - 风云直ć’*,最快最清晰ć—*插件弹幕直ć’*,NBA视频直ć’*,直ć’*吧 <=== gameplay na zywo :)

Opublikowano
trzeba być kompletnym durniem żeby odpalać gre on line która jeszcze premiery nie miała :facepalm:

ja gralem w gears of war 2 na 2 dni przed oficjalna premiera, pierwsze co to odpalilem multi i jakos bana nie dostalem. konsola nieprzerobiona, gra byla ze sklepu.

Opublikowano

ja gralem w gears of war 2 na 2 dni przed oficjalna premiera, pierwsze co to odpalilem multi i jakos bana nie dostalem. konsola nieprzerobiona, gra byla ze sklepu.

Co innego oryginał co innego pirat:wink: W każdym razie gta na dysku, czekam na qmpla z nagrywarką:kox:

Opublikowano
gta 5 gameplay - YouTube :kox: szału nie ma bo wiadomo YT kompresuje filmy masakrycznie ujowo .ale te uszkodzenia w GTA IV 100% lepsze były
Opublikowano
gta 5 gameplay - YouTube :kox: szału nie ma bo wiadomo YT kompresuje filmy masakrycznie ujowo .ale te uszkodzenia w GTA IV 100% lepsze były

raczej watpie w te 100%

tutaj wyjasnienie:

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Opublikowano

mi zostało 51 minut do końca hihihi... ale mam problem.. nie mam konsoli :grin::grin::grin::grin::grin:

musze od bratanicy porzyczyć ... nie pogra pare dni w swoje durne gry... akurat rok szkolny jej sie zaczął to sie przyłoży :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

Hehe... podobną napinkę pamiętam przyt okazji premiery Diablo3 na PC. W dniu premiery ładnych kilka godzin kwitnąłem czekając aż rzucą na sklep, kocioł był ostry bo było chyba tylko 50 kopii a sklep pełen :grin:

Teraz bez napinki, nie oglądam gameplayów, nie czytam pierwszych wrażeń... Spokojnie pójdę do sklepu, chwycę swój egzemplarz i sam spokojnie będę odkrywał bogaty świat GTA V :kawa:

Opublikowano

taaa jasne:grin:

Opublikowano

Poważnie, obejrzałem tylko oficjalne trailery i mam wyyebane na ten caly hype :naughty:

Oczywiście grzeje się na ten tytuł... ino bardziej chłodno :polew:

Opublikowano

ja tam lajcik oblukałem pare gameplay i nawet nawet ...czekamy do wtorku i play :banan:

Opublikowano

No to ogień :naughty:

Opublikowano

Nagraj coś :) hrhrh ....i a nie mówiłem że jest i będzie chodzić :polew: