Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grand Theft Auto V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Granie na giełdzie BAWSAQ :naughty: już mam z akcji 2 biliony $ :) hehe .Ale z tego co wiem to trzeba mieć ori.

Trzeba być online a nie ori mieć grę :naughty:

Opublikowano

to ci życzę powodzenia .Z moich informacji aby grać Online na BAWSAQ to musisz mieć konto na Social Club , a tam raczej nie oryginalną grę nie zarejestrujesz ,przypiszesz do konta PS3 lub Xbox .

Opublikowano

Na LT 3.0 przy iso gry 1:1 z civem działa giełda, sprawdzone :wink:

Opublikowano

a jaki masz nick w GTA V ? Sprawdzę twoje staty

Opublikowano

Ja nie gram jeszcze na online nie dawno zacząłem grać w misje dopiero.

Niżej kumpla screen który ma taką samą kopie jak ja i gra online.

946385_712214572125463_666555628_n.jpg?oh=0ef31a6665276dbe62662bd5098a4b64&oe=52582F2F

Opublikowano

fabularka skonczona, teraz misje poboczne zeby dobic do 100%...

sQfuLSXl.jpg

Opublikowano

chyba jestes pierwszy :thumbup1:

z ciekawosci ile mniej wiecej zajelo ?

Opublikowano

Tłumacząc :

W związku z wieloma problemami i błędami występującymi w Grand Theft Auto Online Rockstar postanowił wspomóc finansowo graczy.

Każdy z nas będzie mógł otrzymać dwa depozyty, każdy o wartości $250.000. Jak wiecie niektórzy z graczy mają problemy finansowe

na początku rozgrywki, dlatego też taki zabieg z pewnością pozwoli nam odpicować ulubioną brykę oraz zakupić całkiem niezły apartament. Jest to również pewnego rodzaju zadośćuczynienie za liczne błędy występujące w wersji 1.00. Pierwszy depozyt otrzymamy prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu, a drugi pod koniec października (R* zrobi to dopiero, gdy upora się z problemami niezapisywania się stanu gry

i utraty postaci). Co trzeba zrobić, by otrzymać pieniążki? Spójrzcie na poniższe punkty.

Musisz chociaż raz odpalić grę w październiku, pora dnia jest bez znaczenia.

Musisz zainstalować nadchodzącego wielkimi krokami patcha 1.04, który poprawi funkcjonalność Grand Theft Auto Online oraz naprawi problem z utratą zakupionych samochodów.

Opublikowano

Tłumacząc :

W związku z wieloma problemami i błędami występującymi w Grand Theft Auto Online Rockstar postanowił wspomóc finansowo graczy.

Każdy z nas będzie mógł otrzymać dwa depozyty, każdy o wartości $250.000. Jak wiecie niektórzy z graczy mają problemy finansowe

na początku rozgrywki, dlatego też taki zabieg z pewnością pozwoli nam odpicować ulubioną brykę oraz zakupić całkiem niezły apartament. Jest to również pewnego rodzaju zadośćuczynienie za liczne błędy występujące w wersji 1.00. Pierwszy depozyt otrzymamy prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu, a drugi pod koniec października (R* zrobi to dopiero, gdy upora się z problemami niezapisywania się stanu gry

i utraty postaci). Co trzeba zrobić, by otrzymać pieniążki? Spójrzcie na poniższe punkty.

Musisz chociaż raz odpalić grę w październiku, pora dnia jest bez znaczenia.

Musisz zainstalować nadchodzącego wielkimi krokami patcha 1.04, który poprawi funkcjonalność Grand Theft Auto Online oraz naprawi problem z utratą zakupionych samochodów.

trzeba miec golda do tego?

Opublikowano

Do grania online raczej by się przydał :decayed:

Opublikowano
Do grania online raczej by się przydał :decayed:

tak myślalem:grin:

Opublikowano

kolo 30godzin na luzie, wieczorami...

spoko, ze robia rekompensate tych problemow z online...

Opublikowano

mi fabuła, z wieksząscia tych pobocznych zajeła jakieś 25 godzin, a teraz mecze reszte, i mam juz 46 godzin:decayed:

Opublikowano

Panowie czy są już jakieś przecieki odnośnie daty wydania GTA V na PC??

Opublikowano

Z tego co wiem- listopad za rok :decayed:

Opublikowano

z jakiego zrodla jak mozna wiedziec ?

Opublikowano

Może się przyda :arrow2:Furgonetka (1-10) - mapa - Przypadkowe zdarzenia (Random Events) - GTA V - misje - poradnik do gry | GRY-Online.pl

---------- Post dopisany at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ----------

soolek a ty ciśniesz w GTAV bo stale podglądasz temat a nic nie napiszesz :grin::decayed:

Opublikowano

e tam slyszalem ze ma byc juz na wiosne na PC:wink:

Opublikowano
Może się przyda :arrow2:Furgonetka (1-10) - mapa - Przypadkowe zdarzenia (Random Events) - GTA V - misje - poradnik do gry | GRY-Online.pl

---------- Post dopisany at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ----------

soolek a ty ciśniesz w GTAV bo stale podglądasz temat a nic nie napiszesz :grin::decayed:

:whistling:

Nieeee. Czekam na PC. Mam IV na PS3 ale pad to nie moja bajka, wolę klawiaturę i myszkę, więc ... mam nadzieję tylko, że mój laptok jeszcze pociągnie V.

Poza tym na TV miałbym za mało czasu na granie a z kompem to się zawsze gdzie zakamufluje i heeeja.

PC podobno może wejść w I kwartale 2014, więc ... najpierw sąsiadowi podwędzę na PSa i coś pogram.

Sources: Grand Theft Auto 5 out on PC early 2014 • News • PC • Eurogamer.net