krysti Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam. Nie mogę sie połączyć z modułem telefonu ponieważ nie wiem gdzie podłączyć przewód K-diagnose. tutaj zdjęcie Zdjęcie0550 Mam też taki problem że jak wsiadam do auto w momencie aktywacji BT słychać głośny dźwięk, tak samo jest przy wysiadaniu - czy mozna to jakoś wyciszyć lub wyłączyć bo jest to bardzo głośne?? Moje auto to A6 C5 2004.
wrclaguna Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam. Nie mogę sie połączyć z modułem telefonu ponieważ nie wiem gdzie podłączyć przewód K-diagnose. tutaj zdjęcie Zdjęcie0550 Mam też taki problem że jak wsiadam do auto w momencie aktywacji BT słychać głośny dźwięk, tak samo jest przy wysiadaniu - czy mozna to jakoś wyciszyć lub wyłączyć bo jest to bardzo głośne?? Moje auto to A6 C5 2004. Nie da rade tego wyciszyć
krysti Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 Uploaded with ImageShack.us Tylko tam gdzie zaznaczyles jest juz podłączony już jakiś przewód - od diagnostyki radia. Jak dodatkowo podłącze ten wolny przewod to vag nie chce sie polaczyc z niczym.
Pinczi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja pod pin 5 mam podłączone w sumie 3 kable i wszystko działa (radio, BT i Tuner TV)
krysti Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ja pod pin 5 mam podłączone w sumie 3 kable i wszystko działa (radio, BT i Tuner TV) Podłączyłem pod pin 5 przewod k line i wyskakuje taki komunikat: k line bład Vag ktorego uzywałem to 409,1. Interface diagnostyczny to viaken vag usb
krysti Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Pewnie za slaby kabel masz [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 11:43_________________________________________________ Pewnie za slaby kabel masz A który kabelek by dał radę i jaki program ??
krysti Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ja mam VAG 805.1, z tego co pamietam A jakie macie kabelki do tych programów ?? Czy te programy ktore posiadacie moza zassac z neta za free czy trzeba je kupic ??
adadur Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie da się ściszyć tego dźwięku... chyba że ma się kierownice multi MFSW.
krysti Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Trzeba kupic.... A ile kosztuje taki zestaw ?? Lipa że nie można ściszyć bo jest to na maxa głośne. Co może być przyczyną że moduł nie działa - czy trzeba go kodować lub robić adaptacje. Bo mam drugi moduł który wogole nie lączy sie. W pierwszym natomiat nie dziala teraz mikrofon
RS Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam. Nie mogę sie połączyć z modułem telefonu ponieważ nie wiem gdzie podłączyć przewód K-diagnose. tutaj zdjęcie Zdjęcie0550 Mam też taki problem że jak wsiadam do auto w momencie aktywacji BT słychać głośny dźwięk, tak samo jest przy wysiadaniu - czy mozna to jakoś wyciszyć lub wyłączyć bo jest to bardzo głośne?? Moje auto to A6 C5 2004. Nie da rade tego wyciszyć A ja sciszylem Nie da się ściszyć tego dźwięku... chyba że ma się kierownice multi MFSW. Wlasnie tedy droga...., ale wlasnie najczesciej auta z blutooth maja te kierownice.
krysti Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam. Nie mogę sie połączyć z modułem telefonu ponieważ nie wiem gdzie podłączyć przewód K-diagnose. tutaj zdjęcie Zdjęcie0550 Mam też taki problem że jak wsiadam do auto w momencie aktywacji BT słychać głośny dźwięk, tak samo jest przy wysiadaniu - czy mozna to jakoś wyciszyć lub wyłączyć bo jest to bardzo głośne?? Moje auto to A6 C5 2004. Nie da rade tego wyciszyć A ja sciszylem Nie da się ściszyć tego dźwięku... chyba że ma się kierownice multi MFSW. Wlasnie tedy droga...., ale wlasnie najczesciej auta z blutooth maja te kierownice. Problem rozwiazany. lepszy kabelek i poszlo
Rekomendowane odpowiedzi