michal280 Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 witam pytanie czy jak wyskakują błędy takie jak 11,3 i8,3 13,5 czy to jest spowodowane 1 czescia tym silniczkiem co jest kolo pedału gazu ,bo ten wlasnie mi nie chodzi .Rozebralem wczoraj i przy rozebranych betach chodzil, lecz po poskładaniu zdechł.rozebralem ponownie i nic to nie dalo bo, naswmarowalem silniczek i dalej nic .A teraz pytanie jak bym musial cos takiego kupić to czy ktos wie czy na necie mozna kupić,a jak co to moze ma cos takiego do opchniecia a i nagrzewnicą tez byłbym zainteresowany bo nie mam ciepłego powietrza. Z góry dzieki za porady
szogun0 Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 Silniczków się nie smaruje, ale czyści. Ciepłego nie masz bo pewnie inna klapka też zablokowana. Czy czasem sterownik nie mruga do ciebie przez 1 minutę po włączeniu zapłonu. :?:
bratpit Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 Ostatnio u kuzyna w A4 reanimowaliśmy taki silniczek bo niebanglał i po małej operacji silnik ruszył a tu masz kilka fotek z tej operacji powodzenia
michal280 Opublikowano 15 Października 2006 Autor Opublikowano 15 Października 2006 no tak tylko pytanie czy przez ten silniczek beda wyskakiwaly takie bledy, a i troszke zle napisalem,bo dokladnie silniczka nie rozbieralem tylko te trybiki smarowalem. Dzieki za zainteresowanie moim problemem :smile:
bratpit Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 Niewiem jak na klimatroniku ale jak podłączysz Vaga to jak masz silniczek zesrany to pokaże błąd, myśmy mieli 1274 motor klapy nawiewu powietrza V71 i 1272 motor klapy głównej powietrza V70
michal280 Opublikowano 15 Października 2006 Autor Opublikowano 15 Października 2006 A co do ogrzewania to ma jakies znaczenie filtr pyłkowy ,a i jeszcze to jest dziwne ze obydwa przewody zasilajace cieczą so ciepłe.Pytanie czy zaraz przy nagrzewnicy sa jeszcze jakies silniczki bo ja rozbierajac kąsole znalazłem 3 sz i chyba jeszcze 1 kolo wentylatora. a mam schemacik z ktorys linkow [ Dodano: 15-10-2006, 15:33 ] Chcialem sie wczoraj dostac do nagrzewnicy lecz zrezygnowalem . A takie pytanie bo zamiezam kupic sobie instrukcje obslugi ,czy cos takiego tylko zastanawiam sie czy tam bedzie cos natemat naprawy co poniektorych zeczy.Takie cos znajduje sie na takiej stronce tylko niech mi ktos napisze czy warto http://www.bigbook.pl/towar/0/171042
Rekomendowane odpowiedzi