tomaszw Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Witajcie.mam taki prolrm, wczoraj podczas włączasnia w prawo kierunkowskazu zaświeciłą mi sie info o spalonej przedniej prawej żarówce. O dziwo żarówka jest OK, na kierunkach i na awaryjnych, ale błąd ciągle wywala no i szybko w prawo mrygaja kerunki. Dziś wymieniłąem zarówke na nową i ciągle to samo.... ;(
Lukaszxxx Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 moze mała zarówka w blotniku albo tylna sie spalila..patrzyles na nie??
tomaszw Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Wszystkie są ok, sprawdziłem wszystkie i popsikałem "kontaktem" wszykie styki i ciągle to samo błąd na FISie (kierunek PP przepalony).
Lukaszxxx Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 rrr cos mu odjeb., moze zrob mu resteta.., kleme na chwile sciag
Bromchit Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Wszystkie są ok, sprawdziłem wszystkie i popsikałem "kontaktem" wszykie styki i ciągle to samo błąd na FISie (kierunek PP przepalony). Może lampa ma słabą masę i dlatego wywala błąd na FISie, sprawdź brązowe przewody są chyba dwa we wtyczce do lampy.
tomaszw Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 Już mne h.. strzela. -wszystkie żarówki wymienione na nowe -masa przy słupku A sprawdzona/wyczyszczona -zamiast lampy podpięta zarówka- nadal błąd... -masy z kostki w lampie OK -podłączenia w lampie OK -VAG blędow nie wykazuje brak pomysłów. Gdzie jest przerywacz czemu słysze go z zegarów??
Rekomendowane odpowiedzi