Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zielona Góra - AUTO BRUM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ten warsztat. Stukało mi coś w silniku i dużo paliwa zżerał. Pojechałem do serwisu VW na Zaciszu i tam podłączyli go pod komputer i nic nie potrafili powiedzieć. Powiedzieli że nie wiedzą co to jest i że nie podejmują się naprawy - mówili że może zawór w silniku się zatkał na 50 procent. Pojechałem do gościa z Auto Brum - Sebastian. Znalazł usterkę w 2 minuty - kolektor. Powiedział że nie wie co tam w środku jest zepsute więc naprawa będzie kosztować od 100 do 300 zł a jak nowy kolektor to jakieś 600-700 zł. Po rozebraniu okazało się że kolektor był zasyfiony i trzeba było go tylko wyczyścić. Skasował mnie 70 zł!!!!!!!! A mógł mi wcisnąć że coś tam wymieniał i będzie to kosztować 300 zł. To jest profesjonalna firma. Sebastian pracował w serwisie 8 lat więc się zna. Warsztat mieści się na Wiejskiej - wjazd na przeciwko Castoramy w ZIelonej Górze

Polecam

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Popieram, profesjonalizm to sie chwali :notworthy:

Opublikowano

topor z tego co wiem tez chwalil auto-bruma

zajmuja sie tylko autami marki audi/vw/skoda/seat

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Robiłem u nich rozrząd, termostat, paski (wymienili jeden bo mówili że drugi jest ok, a mogli powiedzieć że wymienili a dobry zostawić dla siebie )dodatkowo napinacz paska wielorowkowego robocizna 200zł. :good:(u innych pytałem 300). zadzwonili do mnie i pytali czy wymieniamy na nowy czy używany. Wymienili na nowy kupiony przez nich, ja tylko po odbiorze auta pojechałem do sklepu i im odkupiłem.

wszystko gites polecam warsztat ja u nich będę naprawiał jak coś się zesra.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a czy wyminieal ktos u nich amortyzatory?? czeka mnie wymiana a wiem ze tam zrobia to solidnie i profesionalnie.

chodzi mi o cene wymiany..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam .

macie jakies namiary .najlepiej telefon ,nie moge znaleść tego warsztatu :wallbash:

Opublikowano

- jak będziesz jechał ul. Zjednoczenia - od strony wiaduktu w strone Mc Donalds'a to będzie ostatnia w prawo przed... - po prawej stronie jest mały komis samochodowy i zaraz za nim w prawo...- 100m w głąb uliczki - nie można nie trafić :cool1:

- a warsztat też polecam - są naprawdę dobrzy :good:

Opublikowano

super ,bardzo dziekuje :hi: .wiem juz mniejwiecej gdzie to jest w malym komisie dawno temu chciałem maluszka kupywac heh

a masz moze telefon do nich?

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

ja wymieniałem amortyzator - całość kosztowała mnie 250 zł - super cena hehehe

• 5 tygodni później...
Opublikowano

ja wymieniałem amortyzator środkowy - całość kosztowała mnie 250 zł - super cena hehehe

jak amortyzator srodkowy?::>>>

ja ostatnio wymieniłem wszytskie amortyzatory, tarcze, klocki, i termostat. Wszystko pełna profeska! Polecam.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

telefony do nich to:

605 284 167 lub 609 801 856

pytanie: wiecie, czy znają się / mają sprzęt do nowszych audi? (rocznik 2006).

Pytam, ponieważ byłem w BatCar'ze i tam sprzęt mieli za stary.

Pozdrawiam.

Opublikowano

telefony do nich to:

605 284 167 lub 609 801 856

pytanie: wiecie, czy znają się / mają sprzęt do nowszych audi? (rocznik 2006).

Pytam, ponieważ byłem w BatCar'ze i tam sprzęt mieli za stary.

Pozdrawiam.

- mają :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Dołączę się do zadowolonych klientów. Naprawde pozytywne wrażenie po wymianie rozrządu, wszystkich filtrów, olei, serwis na 200kkm, naprawa kostki od AIR BAG'a itp. Byłem z nimi przez całe 6 godzin na warsztacie, gadałem itp - naprawde POLECAM :good:

• 6 lat później...
Opublikowano

Zdecydowanie POLECAM! Pojawiła mi się dzisiaj kontrolka check engine i auto zaczęło drgać (Audi A4 B8 2009 r.). Sebastian zdiagnozował problem w ciągu kilku minut (cylinder/świeca). Wszystko sprawnie, szybko i tanio.

Widziałem, że stało tam wiele nowych aut, zwłaszcza audi, ale nawet porsche cayenne. Widać, że ludzie im zaufali.

Warsztat zmienił miejsce - znajduje się teraz w Raculi na ul. Rucianej.

Edytowane przez Wojtek21

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warsztat zmienił miejsce - znajduje się teraz w Raculi na ul. Rucianej.

Orientujecie się czy oni zajmują się pompami wtryskowymi?

Musiałbym poprowadzić do nich audi na wymianę uszczelnień, bo ropka wycieka spod samej pompy..

Edytowane przez misiekA80

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Również polecam ten warsztat.