Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVV] Zmiana zwykłych pokręteł na panel klimatronika.Będzie działać ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma rzeczy niemożliwych :>

ale pewnie dużo kombinowania i czasu trzeba na to poświęcić

jak zamierzasz się bawić zrób fotostory na forum :th:

Opublikowano

nie wydaje mi się żeby była to prosta akcja. Po pierwsze taki panel steruje silniczkami które regulują klapy, a w normalnym ogrzewaniu te klapy są sterowane cięgnami. Trzeba by dorabiać sterownie klap za pomocą silniczków.

Rezanie ze hoho.

Kiedyś się pytałem z serwisie omożliwość przerobienia klimatronika na normalne grzanie i powiedzieli mi że jest to totalnie nieopłacalne, i nie wiadomo jaki będzie efekt.

Ty chcesz zrobić coś podobnego :mysli:

Opublikowano

Witam mam pytanie. chce zmienic zwykle pokretla na panel z klimatronika wszystkie graty bede mial z anglika. możecie mi podpowiedzieć co i jak mam zmienić najlepiej jak macie jakieś fotostory albo dobry opis. szukałem na forum ale nie doszukałem się proszę o pomoc

[h=1][/h]

Opublikowano
Witam mam pytanie. chce zmienic zwykle pokretla na panel z klimatronika wszystkie graty bede mial z anglika. możecie mi podpowiedzieć co i jak mam zmienić najlepiej jak macie jakieś fotostory albo dobry opis. szukałem na forum ale nie doszukałem się proszę o pomoc

[h=1][/h]

Mysle, ze bedziesz pierwszym, ktory sie tego chce podjac, ale na forum nie wiem czy ktos to robil. Poszukaj na forum passata, tam chyba widzialem takie cos

Opublikowano

Napisz do użytkownika dydo85. On w swojej 80-tce zmieniał pokrętła na climatronik.