Agrzesiek4 Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Witam, mam pytanie. Czy jest mozliwosc podlaczenia panelu klimatronik np takiego: http://www.allegro.pl/item326556479_audi_a4_b5_panel_sterowania_klimatronik_lifting.html zamiast zwyklych pokretel ogrzewania, zeby takim panelem mozna bylo sterowac ogrzewaniem bez klimatyzacji. Pozdrawiam prosze nazywac temat zgodnie z regulaminem teraz poprawiłem
mcm Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 nie ma rzeczy niemożliwych :> ale pewnie dużo kombinowania i czasu trzeba na to poświęcić jak zamierzasz się bawić zrób fotostory na forum :th:
audia4s4 Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Uuuu.. tu bedziesz miał kombinacji troche Ja bym tego nie robił
Doman13 Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 nie wydaje mi się żeby była to prosta akcja. Po pierwsze taki panel steruje silniczkami które regulują klapy, a w normalnym ogrzewaniu te klapy są sterowane cięgnami. Trzeba by dorabiać sterownie klap za pomocą silniczków. Rezanie ze hoho. Kiedyś się pytałem z serwisie omożliwość przerobienia klimatronika na normalne grzanie i powiedzieli mi że jest to totalnie nieopłacalne, i nie wiadomo jaki będzie efekt. Ty chcesz zrobić coś podobnego
Agrzesiek4 Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 chcialem sie poprostu dowiedziec, skoro to nie ma sensu napewno sie tego nie podejme, szkoda czasu i kasy... pozdrawiam.
dejvgliwice Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam mam pytanie. chce zmienic zwykle pokretla na panel z klimatronika wszystkie graty bede mial z anglika. możecie mi podpowiedzieć co i jak mam zmienić najlepiej jak macie jakieś fotostory albo dobry opis. szukałem na forum ale nie doszukałem się proszę o pomoc [h=1][/h]
d4widoV Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam mam pytanie. chce zmienic zwykle pokretla na panel z klimatronika wszystkie graty bede mial z anglika. możecie mi podpowiedzieć co i jak mam zmienić najlepiej jak macie jakieś fotostory albo dobry opis. szukałem na forum ale nie doszukałem się proszę o pomoc[h=1][/h] Mysle, ze bedziesz pierwszym, ktory sie tego chce podjac, ale na forum nie wiem czy ktos to robil. Poszukaj na forum passata, tam chyba widzialem takie cos
Tommy Gun Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 Napisz do użytkownika dydo85. On w swojej 80-tce zmieniał pokrętła na climatronik.
Rekomendowane odpowiedzi