Dibo Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Jak masz jakieś foto to się pochwal. Najlepiej jakbyś miał zdjęcie jak to świeci. Nie wiem czy to jest z tą widocznością tak 99%.
variocustoms Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Za dużo nie widać bo pomniejszone, folia Folia-Tec niebieska, jak się przypatrzysz to na kierunkach widać.
Dibo Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Ciekawi mnie też aspekt prawny tych folii. W przypadku kontroli drogowej czy by to przeszło ? Czy nie trzeba by tej folli zrywać tak jak to jest w przypadku folii na przednie szyby.
variocustoms Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Folia-Tec ma delikatne zabarwienie więc jak pisałem nie ogranicza jasności lampy, z tego co pamiętam nie było napisane na opakowaniu, że jest nie zgodne z TUV. Sprawdź w Folia-Tecu, mają 4 kolory, błękit, żółty, smoke i kameleon. Pozdro
Dibo Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Osobiście nie mam zamiaru tego zakładać. Jak już to dzięki tej folii w łatwy sposób można tylnie lampy przydymić
variocustoms Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Dokładnie powodzenia przy oklejaniu, nie zrób za dużo bąbli
strzala_123 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ja też bym sobie tylnie delikatnie przyciemnił nie wiecie gdzie w łódzkim takie rzeczy robią?
Dibo Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Kup folię i spróbuj sam. Lampa ma mniejszą powierzchnię niż szyba więc pewnie nie jest to takie trudne i nawet ładnie wyjdzie.
sokolnh Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 napisałem maila do folia-tecu w polsce i odpisali mi że nie mają w ofercie takich folii na reflektory
Nosb Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Szkoda bo ten kameleon mogłby byc ciekawy
Reggi Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Pędzle w ruch .. malowac odbłyśniki
Dibo Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Szkoda bo ten kameleon mogłby byc ciekawy Przy naszym kolorze to faktycznie ciekawie by wyglądało Pędzle w ruch .. malowac odbłyśniki Zbiorowa akcja malowania odbłyśników na forum się szykuje
strzala_123 Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 znaczy sie w jaki sposob sie to robi chodzi o malowanie odblysników - od srodka?
ykk Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 znaczy sie w jaki sposob sie to robi chodzi o malowanie odblysników - od srodka? Tzn co..? Lamin-x to folia ktora naklejasz na reflektor. Lepszym sposobem jest: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_reflektory_poliftowe_w_chrom_czy_czarny_mat-t51586.0.html
Dibo Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 I się zaczęło Najpierw była akcja wymiany lamp na soczewki, teraz wszystkie lampy będą rozklejane i malowane
Nosb Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Powodzenia To nie takie proste wszystko Troche "mięsa" zostało rzucone
Dibo Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Ale za to efekt jest Jak Tobie wyszło to i innym wyjdzie
strzala_123 Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 chłopaki wybaczcie ale troche niekumaty jestem w tych sprawach te odbłyśniki można malować tylko w lampach z soczewkami??? W zwykłych by to wyglądało w miarę??
Nosb Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Mozesz zwykła pomalowac + kupic ciemny kierunek ( o ile są dymione seryjne do A4) . Efekt nieglupi w sumie...
Rekomendowane odpowiedzi