sysek27 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam chodzi mi o tą jedynkę na niebieskim tle, która pojawiła się podczas jazdy na FIS-ie obok godziny dodarcia do celu stało się to drugi raz i po czasie samo znikło. Wszelkie sugestie mile widziane .
darkle Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 A ja mam pytanie, co oznacza to zielone TMC? U mnie tego nie ma
wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 A ja mam pytanie, co oznacza to zielone TMC? U mnie tego nie ma Przy nawigacji RNS E jest ta ikonka TMC Do poczytania http://www.autoswiat.tv/car-audio,Nawigacje-TMC-w-Polsce,19958,film.html
darkle Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Ja mam BNS 4.0 niestety. Ale nie wiedziałem że RNS dodatkowo wyświetla na FIS-ie jak u mnie
wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 TMC w B6 to mi się kilka razy zaswiecilo ale ta niebieska jedynka moze coś z wyswietlaczem
sysek27 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 TMC jak się świeci na zielono to są dostępne informacje o ruchu w niemczech działa to świetnie są na bierząco wszystkie info o korkach na drodze ponoć w pl też mają to wprowadzić...
wrclaguna Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 TMC jak się świeci na zielono to są dostępne informacje o ruchu w niemczech działa to świetnie są na bierząco wszystkie info o korkach na drodze ponoć w pl też mają to wprowadzić... W Polsce to juz dziala przynajmniej u mnie w B6 w RNS E 2010
baszmak7 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 ja miałem taki komunikat i finał był tragiczny :gwizdanie:
akjam Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 ja miałem taki komunikat i finał był tragiczny :gwizdanie: :wallbash: To jest Twoja odpowiedź na pytanie kolegi? Powiedz jaki był final a nie baw się w kotka i myszkę!
sysek27 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Opublikowano 30 Listopada 2011 ja miałem taki komunikat i finał był tragiczny :gwizdanie: To żeś mi pomógł ja nie możesz trochę jaśniej napisać o co chodzi...
Filutek Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Pewnie navi wyliczyła koledze dupowaty objazd :>
Cineksik Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 ja miałem taki komunikat i finał był tragiczny :gwizdanie: a będzie jeszcze gorszy jak dostaniesz kropka za sianie zamętu
ono Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 To jest błąd wyświetlacza , nie ma co sie spuszczać
baszmak7 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 ja miałem taki komunikat i finał był tragiczny :gwizdanie: a będzie jeszcze gorszy jak dostaniesz kropka za sianie zamętu a ty dostaniesz dwukropek za niepotrzebny zamęt
akjam Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 ja miałem taki komunikat i finał był tragiczny :gwizdanie: a będzie jeszcze gorszy jak dostaniesz kropka za sianie zamętu a ty dostaniesz dwukropek za niepotrzebny zamęt Kolego ogarnij się i napisz jaki miałeś problem. Pewnie sam byś oczekiwał konkretnej odpowiedzi na pytanie jakbyś poruszył temat na forum.
baszmak7 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 ja miałem taki komunikat i finał był tragiczny :gwizdanie: a będzie jeszcze gorszy jak dostaniesz kropka za sianie zamętu a ty dostaniesz dwukropek za niepotrzebny zamęt Kolego ogarnij się i napisz jaki miałeś problem. Pewnie sam byś oczekiwał konkretnej odpowiedzi na pytanie jakbyś poruszył temat na forum. ty się weź w garść i nie rób scen :bicz3: OT w dziale technicznym
Rekomendowane odpowiedzi