alvaro Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Sorry za OT ale Pany a jak się robi 1Z z wtryskami 216 ?? Jest sens wkładać takie czy wystarczą z ASV ?? Bo mój uśmiech prosi się o jakieś wzmocnienie a 300k prawdziwego przelotu to chyba nie problem co ??
Piotrek98igo Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Sorry za OT ale Pany a jak się robi 1Z z wtryskami 216 ?? Jest sens wkładać takie czy wystarczą z ASV ?? Bo mój uśmiech prosi się o jakieś wzmocnienie a 300k prawdziwego przelotu to chyba nie problem co ?? nie ma sensu 216 bo nie wykorzystasz potencjalu ,a sa drozsze.chyba ze bedziesz mial w podobnej cenie co od 110,ew nie zalezy ci na kasie
alvaro Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 A macie jakiegoś sprawdzonego gościa co handluje wtryskami ew zajmuje się regeneracją ?? [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 22:18_________________________________________________Saritankian gdzie ten wykres ??
spanky Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Sorry za OT ale Pany a jak się robi 1Z z wtryskami 216 ?? Jest sens wkładać takie czy wystarczą z ASV ?? Bo mój uśmiech prosi się o jakieś wzmocnienie a 300k prawdziwego przelotu to chyba nie problem co ?? jak zdrowa pompa to ze 130 PS powinno wypluc ...
Rekomendowane odpowiedzi