kozacch Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam. Kupiłem niedawno Audi A4 B5 z 99', na prawym lusterku zewnętrznym na powierzchni odbijającej w dolnej jego części jest dziwny nalot? wydaje się być to coś takiego jak rdza? Nie wiem jak to określić. Wiecie Panowie od czego to może być, bądź jak to zlikwidować ? Pozdrawiam. Mam nadzieje, że teraz nie zostanie usunięte, użyłem opcji "szukaj"
dobis1 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 mam takie samo coś i powiem Ci że zmieniałem ostatnio maty grzewcze i po prostu od środka schodzi warstwa lustrzana....moim zdaniem nic wielkiego
majkel_majki Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Standardowa przypadłość, warstwa odbijająca ze starości się utlenia.
kozacch Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 Czyli nic z tym nie zrobię, tak? Jedynie co mnie czeka, to najwyżej zmiana lusterka.
majkel_majki Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zostaje zmiana wkładu na nowy.
Rekomendowane odpowiedzi