Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Opinie na temat Cobra 19 Ultra III

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

prosze zobaczyc na tą propozycje. za 129zl plus wysylka czyli gdzies za 150zl dostajemy antene i radio.

http://citeam.pl/oferty/kupony-allegro/badz-na-fali-z-cb-radiem

sprzedano juz ponad 400 kuponow.

zastanawiam sie czy nie kupic sobie takiego, nie robie jakis tam tras, ale chcialbym wiedziec czy stoi radar albo miski. wiadomo,ze wszyscy polecaja presidenta itd itd, ale co sadzicie o tym konkretnym.

nie ma chyba on rf gain , uzywa sie tego w ogole, czy mozna sobie to podarowac?

Opublikowano

To jest typowy szumofon. Lepiej daj sobie spokój.

Opublikowano

badziewie, miałem to i co chwile się psuło

Opublikowano

Mam chyba gorsze radio od tego co dałeś w linku, ale mi wystarcza, grunt to dobrze zestroić radio z anteną i spokojnie się dogadasz i dowiesz "jak tam dróżka.." :good:

Opublikowano

Kup sobie unidena i bedziesz zadowolony nie trzeba placic tyle co za presidenta .... a radio smialo mozna polecic :)

Nowego Unidena nie kupi, wycofane ze sprzedaży. Są na rynku unidenopodobne klony, wyglądają tak samo, ale czy jest tam ta sama płyta i rozwiązania to nikt nie wie.

Opublikowano

To radio które masz na oku teraz jest lepsze od Cobry ale szału niema Dawniej sprzedawali te radia pod nazwą Alan 199, chyba. A w oryginale to była Onwa MK3 i było to naprawdę dobre radio. Tego Lema mamy w jednym aucie firmowym i nawet daje radę z antena Lema 80 cm tak że jak za ta cenę warto brać.

Opublikowano

ok,a co powiecie na temat radia ktore sprzedaje nasz Kolega z forum:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=230644.0

jest to: CB LEMM Tiger 27

a to mam obecnie i jestem zadowolony :good: tylko moje nazywa się Ontario :decayed:

Opublikowano

kupilem je wlasnie ;) bedzie dobrze,raz na ruski rok gdzies jade, to nawet moze troche poszumiec, co innego jak ktos jezdzi ciagle w trasie, wtedy to wiadomo, sprzet z wyzszej klasy.

Opublikowano

cobra to badziew, mam to w robocie i nic nie słychać, ale kupił to szef więc co zrobić, ja mam osobiście presidenta i jest ok, jeszcze musze zmienić antene