reikeb Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam Po prawie 3 miesiacach oczekiwania, dobijania sie i walczenia udało mi się zajechać do naszego mistrza na Mineralna Mistrzunio Rogalitto zaczął działać praktycznie od razu.Po pierwszym pomiarze padło 152KM i zaczęło się działanie, miałem juz wgrany jakis seryjny mocniejszy program dla tego taki wynik Po kilku próbach wyszedł bardzo ładny wynik jak dla mnie bo równe 170KM i 389,8Nm co mnie bardzo zadowoliło, autko nie kopci po programie i jak narazie jestem miło zaskoczony, różnica jest spora Oto wykresik: Kolejny mod planowany to pewnie po zimie fmic tylko musze znaleść kogoś kto mi to zrobi za rozsądne pieniądze :hi:
Piotrek98igo Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 20ps i 50nm ,do tego wiekszy zakres uzytecznosci,musi byc czuc roznice
daniels Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 ładne kreski,wódz po raz kolejny pokazał klasę
MAGIC87 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 bogata seria 390 Nm. gratulacje
MarianekZg Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 :oklaski: :oklaski: :oklaski: dla Miszcza i graty dla ciebie takiej furki :good:
reikeb Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Opublikowano 30 Listopada 2011 Dzięki Jestem mega zadowolony i moze to dziwne albo mi sie wydaje, ale jak by spalanie bylo miejsze w mieście Teraz musze znalesc kogos kto ogarnia temat fmic-a na forum z Warszawy bo to kolejny krok
PIXI Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Warto było poczekać newton Gratki zdowego egzemplarza BTW: nie wiem Marek co się kryje pod " ... za rozsądne pieniądze"
reikeb Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dzieki Szukałem auta sporo czasu i z nie małe pieniądze kupiłem ale teraz sie odwdzięcza Oj moze źle to ująłem, kogoś kto sie na tym zna i by ogarnął bez problemu bo wie co i jak w b6, i nie zdarł jakoś strasznie
PIXI Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Polecam chłopaków ze SPORTTIG ( ogarniają temat ) na ich stronie masz opisy i fotki oraz telefon do Pawła - zadzwoń a dowiesz się co i za ile
Dev Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja bym szukal jeszcze wiekszego turbo, apetyt rosnie w miare jedzenia no i jeszcze jedna sprawa, hamulce, na tych co masz daleko zahamujesz... Gratuluje wyniku! !!!!!!!!
Pretor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ładny wynik, gratulacje . Jaki masz przebieg (autentyczny)?
YOGI3000 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dzieki Szukałem auta sporo czasu i z nie małe pieniądze kupiłem ale teraz sie odwdzięcza Oj moze źle to ująłem, kogoś kto sie na tym zna i by ogarnął bez problemu bo wie co i jak w b6, i nie zdarł jakoś strasznie A możesz na PW napisać ile dałeś, jakie wypos, przebieg itd itp? Bardzo ładny wynik. Piszczy na 2?
reikeb Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Polecam chłopaków ze SPORTTIG ( ogarniają temat ) na ich stronie masz opisy i fotki oraz telefon do Pawła - zadzwoń a dowiesz się co i za ile Ok będe musial ogarnąc temat, a Ty może u nich robiłes? Jakie koszta miej wiecej ? Ja bym szukal jeszcze wiekszego turbo, apetyt rosnie w miare jedzenia no i jeszcze jedna sprawa, hamulce, na tych co masz daleko zahamujesz... Gratuluje wyniku! !!!!!!!! Na spokojnie wszystko po kolei, turbo wymienie jak to da ciała, a nad hamulcami zaczynam myślec bo powaznie by sie przydały Ładny wynik, gratulacje . Jaki masz przebieg (autentyczny)? Autentyczny 218tys około Dzieki Szukałem auta sporo czasu i z nie małe pieniądze kupiłem ale teraz sie odwdzięcza Oj moze źle to ująłem, kogoś kto sie na tym zna i by ogarnął bez problemu bo wie co i jak w b6, i nie zdarł jakoś strasznie A możesz na PW napisać ile dałeś, jakie wypos, przebieg itd itp? Bardzo ładny wynik. Piszczy na 2? Na upartego to i na 3 by zapiszczało
MAGIC87 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Na upartego to i na 3 by zapiszczało tongue ale chyba na zimówkach
YOGI3000 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Przy strzale ze sprzęgła może i zapiszczy...
MAGIC87 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Przy strzale ze sprzęgła może i zapiszczy... ale na 100% nie na kapciu 225 i w góre
PIXI Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Tak robiłem i Kokos oraz parę osób od nas - u Pawła , ale ponad rok temu .... niestety ceny się zmieniły ( nie podpowiem ) i kazdy sam musi sie dogadać z wykonawcą , ponieważ różne opcje wchodzą w grę . Paweł to spoko gość zadzwoń , napewno się dogadacie
reikeb Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Przy strzale ze sprzęgła może i zapiszczy... Dla tego napisalem ze na upartego generalnie nie sprawdzalem, na zimowkach na 2 piszczy Tak robiłem i Kokos orza pare osób od nas - u Pawła , ale ponad rok temu .... niestety ceny się zmieniły ( nie podpowiem ) i kazdy sam musi sie dogadać z wykonawcą , ponieważ różne opcje wchodzą w grę . Paweł to spoko gość zadzwoń , napewno się dogadacie Ok będe musiał sie dogadać ale to nie w tym miesiącu bo juz sporo kasy w autko poszło a Mikołaj skąpy
Artur82 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 no reikeb...widać, że motorownia zdrowa jak trza a robota Mistrza Rogala profi jak zawsze
PIXI Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Tak robiłem i Kokos orza pare osób od nas - u Pawła , ale ponad rok temu .... niestety ceny się zmieniły ( nie podpowiem ) i kazdy sam musi sie dogadać z wykonawcą , ponieważ różne opcje wchodzą w grę . Paweł to spoko gość zadzwoń , napewno się dogadacie Ok będe musiał sie dogadać ale to nie w tym miesiącu bo juz sporo kasy w autko poszło a Mikołaj skąpy Jak byś coś potrzebował to daj znać :gwizdanie: a co do Mikołaja - to masz jeszcze troszkę czasu wiec i dla siebie coś możesz wyrezać BTW: rok temu Mikołaj zrobił mi prezent
Rekomendowane odpowiedzi