Rad8k Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam Gdzie znajduje się kostka czujnika ABS (lewy tył ). Moze ktoś dysponuje schematem z etki , lub tez powie mi czy mozna się do niej dostać z wnętrza samochodu czy tez trzeba sie kłaśc pod auto ?
Onkel Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Pod auto. Zaraz przy kole masz. Z tyłu zauważysz jak ściągniesz koło.
Rad8k Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Opublikowano 30 Listopada 2011 Pod auto. Zaraz przy kole masz. Z tyłu zauważysz jak ściągniesz koło. Chodzi mi o wtyczke a nie o sam czujnik. zagldająć pod auto widziałem ze kabelek wchodzi w otwór w karoserii i zastanawiałem się czy moze wychodzi gdzieś w okolicy tylnej kanapy ?
wraga Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Kolego tak ja z przodu podejrzewam że tam gdzie wchodzi w karoserie jest guma ją odchylasz i za nią powinna być wtyczka
burus2 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 z przodu pod gumą z tyłu pod kanapą w samochodzie
Rekomendowane odpowiedzi