Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8 CAG] Schowek oświetlenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich :)

Od miesiąca jestem posiadaczem Audi A4 :) przesiadłem się z passata B6 :). Auto fajnie się sprawuje tylko ma taki problem ze brak oświetlenia w schowku, wydawało mi się że auta za takie pieniądze powinny mieć. Czy w waszych też brakuje oświetlenia i czy dużo roboty żeby ewentualnie zainstalować je?

Opublikowano

Na pewno potrzebujesz lampke do zamontowania jej w schowku i instalcja do silownika .

Opublikowano

Siemka

Jak nie ma lampki oświetlenia schowka - to jakieś jaja.

Jaka masz wersje b8 ???

Pozdrawiam

Opublikowano

A czy oświetlenie schowka nie szło razem z pakietem Oświetlenie ? :cool1:

Opublikowano

Jaka masz wersje b8 ???

witam

a jak mam sprawdzić wersie ?

Opublikowano

Sprawdz sobie w ksiazce serwisowej w vlepce z kodami czy masz kod QQ0 czy QQ1 :) ( pakiet oświetlenie to kod QQ1 )

Opublikowano

Sprawdz sobie w ksiazce serwisowej w vlepce z kodami czy masz kod QQ0 czy QQ1 :) ( pakiet oświetlenie to kod QQ1 )

witam

sprawdziłem i nie ma takich kodów :( QQ0 i QQ1

Opublikowano

Siemka

Też sprawdziłem u siebie i nie mam QQ0 i QQ1 a pakiet oświetlenie mam.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dajcie spokój, ja w skodzie favorit 1987 roku dawno temu miałem oświetlenie schowka

proponuję sprawdź jednak dokładnie czy nie ma lampki bo to nieprawdopodobne jest :no:

Opublikowano

proponuję sprawdź jednak dokładnie czy nie ma lampki bo to nieprawdopodobne jest :no:

a jednak :cool1:

Siemka

Też sprawdziłem u siebie i nie mam QQ0 i QQ1 a pakiet oświetlenie mam.

Pozdrawiam

hmmm dziwne , kod powinien być odnośnie dostępnosci light pakietu jesli nei ma w podstawowej wlepce to zapewne po Vinie z wyposażeniem szczegółowym wyjdzie :mysli:

Opublikowano

sprawdzilem brak lampki w schowku :( moglby ktos z was sprawdzic w etce co trzeba dokupic zeby zainstalowac oswietlenie i moze jakis schemaci podlaczenia :)

Opublikowano

a może masz w schowku dołożoną lodówke, jak ją wyjmiesz to lampka jest pod nią?

W B8 nie ma w schowku lodowki :)

Opublikowano

Witam ja niestety też nie mam oświetlenia w schowku jest tylko prostokątny otwór w miejscu gdzie przypuszczam powinno być światełko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...