gawey Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czesc wam mam problem odkrecilem dzisiaj wszystkie rurki idace od wtryskow do pompy w celu wytarcia calej pompy bo mi sie pocilo cos w tej okolicy i po ponownym skreceniu wszystkiego auto nie chce palic kreci kreci i nic pomozcie bo nie wiem co moglo sie stac przeciez nic nie zrobilem :/
pastaldo Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 przykręć wężyki do pompy i poluzuj przy wtryskach i kręć rozrusznikiem. Jak pojawi sie paliwo to dokręć przy wtryskach i musi odpalić niema innej możliwości.
karbonek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Uważaj aby rozrusznika nie ugotować. Osobiście przy zapowietrzeniu stosuję dodatkowo coś łatwopalnego psikanego w dolot - jakiś czas temu miałem pod ręką WD40 teraz z palnika gazowego walę
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Uważaj aby rozrusznika nie ugotować. Osobiście przy zapowietrzeniu stosuję dodatkowo coś łatwopalnego psikanego w dolot - jakiś czas temu miałem pod ręką WD40 teraz z palnika gazowego walę ...a później korby wyjdą bokiem :gwizdanie:
ispee Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 kręcić kręcić kręcić. zapowietrzone 1,9 tdi czasem 2 akumulatory potrafi zabić zanim odpali więc przygotuj sobie jakąś dobrą dusze z godziną wolnego czasu i kablami na zaś
Pretor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Jeśli były odkręcone tylko przewody wysokiego ciśnienia to odpowietrzenie pójdzie szybko.
karbonek Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Uważaj aby rozrusznika nie ugotować. Osobiście przy zapowietrzeniu stosuję dodatkowo coś łatwopalnego psikanego w dolot - jakiś czas temu miałem pod ręką WD40 teraz z palnika gazowego walę ...a później korby wyjdą bokiem :gwizdanie: Wurth oferuje podobny środek do odpowietrzania diesli. Nie chodzi o to aby zamiast ON stosować gaz od zapalniczek...
gawey Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 dzieki ala porada "Pastaldo" poskutkowala wystarczylo tylko na 1 i 2 wtrysku poluzaowac az bedzie leciec paliwo wtedy podokrecac i gra
pastaldo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 dzieki ala porada "Pastaldo" poskutkowala wystarczylo tylko na 1 i 2 wtrysku poluzaowac az bedzie leciec paliwo wtedy podokrecac i gra Cieszę się że pomogło
Rekomendowane odpowiedzi