krissss8 Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 Jakie znacie sposoby, oczywiście legalne i poważne żeby zarobić kasę jeśli sie jest na studiach dziennych?
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 Każda praca jest dobra pod warunkiem że chce się pracować ...
wesoly1601 Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 Kolega pisał że studia dzienne... Więc raczej coś na drugą zmianę by Cię interesowało? McDonaldy, KFC, supermarkety... Chyba że Ci nie pasuje
rex Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 Wypowiem się w tym temacie bo studiuję dziennie i pracuję. Co robię? Korepetycje z angielskiego,tłumaczenia - prywatnie ale również i w firmie. Jeśli jesteś dobry z języka, to masz łatwiej bo grupa docelowa Twoich klientów jest baaaaaardzo duża. Jeśli z kolei "dajesz radę" z matematyki, chemii czy też innego przedmiotu "szkolnego" - uczniowie wydają się najlepszymi "target customers".
Mad_MAX Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 Nie wiem jak to z praca na studiach dziennych ale jak Rex wspomnial jak sie znasz na jakims jezyku to korepetycje to dobry zarobek Sam od czasu do czasu udzielam korepetycji nie tylko jezykowych ale rowniez z zakresu Informatyki Dodatkowo dobrym zarobkiem jaki mi przynosi dochody sa przyjecia slubne itp. ( woze mlode pary do slubu ) , oczywiscie jesli twoja furmanka sie spodoba Mysle rowniez ze jako przedstawiciel tez moze byc dobrym biznesem na jakis czas
marinero Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 ja nosilem worki przy rozladunkach na nabrzezu zbozowym w szczecinie - 5 zl za godzine - ale to bylo ponad 10 lat temu!! teraz pewnie skorzystal bym z rady Bryni!! Powodzenia
Młody Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 Na stacjację paliw wtedy czekają Cię nocne zmiany
krissss8 Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Opublikowano 16 Marca 2008 Dzięki za tak liczne odpowiedzi, byłem na stacji benzynowej i na nocki nie dałbym rady, bo od godziny 20 do godziny 8 rano, a na 8.30 na zajecia, tak wiec nie widzę sie na tych zajęciach, korepetycje - raczej tak dobry nie jestem zeby komus korków udzielac, wożenie ślubnych par... mi sie podoba moja furka, ale chyba ludzie wolą nowsze:P oferta Bryni brzmi interesująco...
Hugo Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Mysle rowniez ze jako przedstawiciel tez moze byc dobrym biznesem na jakis czas Nie wiem czy to zajęcie sprawdzi się przy studiach dziennych :gwizdanie:
Michał-S-Line Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Moj Kumpel Pracuje na pół etatu na nocki w Selgrosie!!! Warto popytac... Choc Oferta Brynii tez niczego sobie... Hmm. Jestem z Radomia.. Moze spytam..?? E... nie mam jakos zaciecia..
MarEsp Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Bardzo prosto. Praca ciężka, ale mozna sporo zarobic. Ankieter dla RENOMOWANYCH instytutów badawczych. Zawierana jest umowa zlecenie na okresloną ilość ankiet ( średno za ankietę płaca 15-25 zł brutto/ sztuka), ale nie są krótkie ankiety, z paroma pytaniami- uprzedzam. Instytuty badawcze poprzez koordynatorów regionalnych szkolą pracowników, określają kryteria badania ankietowego itp. itd.. Ja tak zaczynałam na studiach. Teraz jestem szefem ośrodka radomskiego, zatrudniam 10 osób - dlatego polecam Jak chcesz nanmiary na koordynatora z Twojego regionu zapraszam na PW. No oglądałem taki film "Obywatel Piszczyk" z Jerzym Stuhrem. On w latach 60-tych już brał nocki i pisał takie ankiety, zamieniał się w sklepową, górnika (wszystko fałszował) - mi by to pasowało.
Rekomendowane odpowiedzi