Darius1985 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Witam szukalem w postach o oswietleniu wewnetrznym ale nigdzie nie moglem znalesc pomocnych informacji... To moj pierwszy post i pytanie moze wydac sie dosc banalne... A wiec tak,chce zmienic swiatla od spodu drzwi na niebieskie LEDy ale nie moge wyjac tej lampki boje sie ze polamie plastik.Moje pytanie jest takie czy do wymiany tej zarowki trzeba sciagac caly panel z drzwi ?? czy tez da sie to zrobic unikajac sciagania. Wymienilem te oswiatlajace nogi pasazera i kierowcy tamte koszyki wyszly bez problemy a te w drzwiach nie chca mimo ze wygladaja na oko podobnie.
Stichy Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 To sa takie same lampki - podwaz tylko z umiarem, jak nie z jednego konca to z drugiego i dasz rade
domjenick Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 ...chyba, że ktoś to robił sam i je przykleił...wtedy nie obejdzie się bez zdjęcia boczka drzwi
Darius1985 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 No tego najbardziej bym nie chcial, 4 panele do sciagniecia tlyko po to aby wymienic zarowke.Sproboje jeszcze raz to podwazyc moze pojdzie i nic sie nie polamie Jak sie uda dam znac i pochwale sie efektem jak wyszlo
marek_xtr Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Musisz mieć w miarę cienki śrubokręt żeby wcisnąć go dość mocno pod lampkę i wtedy wychodzi luźno ja za pierwszym razem niestety połamałem zatrzask z 1 strony, ale jak się później okazało trzyma się do dziś bez niego A co do ledów tak przy okazji to najlepiej zapodaj jakieś can bus bo świecą najmocniej
Rekomendowane odpowiedzi