Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

O.Z Rancing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

alusy fajne ale o gustach sie nie dyskutuje. Wybór należy do Ciebie!!! Jak dla mnie 16 cali to trochę za mało i tak sobie myśle, że 17 cali to najlepszy rozmiar na wrocławskie dziury :wink4:

Opublikowano

Ja bym dał maks 1,600 :> ładne sa ale to 16 :mysli: troszke małe :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Temat z wyborem między 16' a 17' przerabiałem, robiłem rozeznanie wsród jezdzących na 17' z profilem 45,

i opinia była jednoznaczna nie po Wrocku :no: tymbardziej ja codziennie jeżdze ul.Krakowską tubylcy wiedza o co chodzi :wallbash:

na dodatek mam zawias S-Line

Opublikowano

no felgi wygladaja Ciekawie ale ja bym poszukal cos ori audi :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Audi orginalne w 16' niema nic ciekawego :thumbdown:

Opublikowano

Temat z wyborem między 16' a 17' przerabiałem, robiłem rozeznanie wsród jezdzących na 17' z profilem 45,

i opinia była jednoznaczna nie po Wrocku :no: tymbardziej ja codziennie jeżdze ul.Krakowską tubylcy wiedza o co chodzi :wallbash:

na dodatek mam zawias S-Line

Jak to nie, ja smigam :decayed: A znam co i mają 18'' we Wrocku .... na krakowskiej fakt jest strasznie .... ale po 1 mozna tam jechac wolniej, po 2 mają ją robic :tongue4: Felgi dają rade, szkoda ze 16, i dziwne ze ktos maluje alu i sprzedaje ?? Dalbym najwyzej 1500 zl .... :mysli:

Opublikowano

OZ to nie byle fele, ale coś jest podejrzane. 1500max, odbiór osobisty po wyważeniu. Chociaż ostatnio na otomoto były ładne ori 10-cio ramienne za 1000...

Opublikowano

Również potwierdzam, że da się na 17" śmigać po Breslau, zmieniłem z 16" zimowych na 17" letnie i na prawdę nie jest źle... a wizualnie jednak jest spora różnica... :naughty:

Opublikowano

Rany ile ludzi z Wrocka sie znalazlo :decayed: Zapraszam na spociki :th:

Opublikowano
  • Autor

Również potwierdzam, że da się na 17" śmigać po Breslau, zmieniłem z 16" zimowych na 17" letnie i na prawdę nie jest źle... a wizualnie jednak jest spora różnica... :naughty:

Oczywiscie że sie da ale potrzebuje odrobiny komfortu a na 17' z obniżonym zawiasem niema mowy o komforcie :thumbdown:

a pozatym wole wypatrywać lasek niz dziur :naughty:

i nie mieszajcie mi w głowie bo znów będe myślał o 17' :slina:

Opublikowano

i nie mieszajcie mi w głowie bo znów będe myślał o 17' :slina:

Najwyzszy czas, wiosna juz depcze po pietach :decayed: Ja juz wrzucilem 17 , i jest superrrr

Opublikowano

ludzie nie przesadzajcie, różnica w jeździe między 16" a 17" nie jest tak duża, a w wyglądzie owszem :cool:

Opublikowano

ludzie nie przesadzajcie, różnica w jeździe między 16" a 17" nie jest tak duża, a w wyglądzie owszem :cool:

16 są dobre do golf-a ale to moje zdanie :gwizdanie:

Opublikowano

Ja wczoraj chwile pojezdzilem na 17 i musze powiedziec ze nie jest zle, a w zakrety o wiele przyjemniej sie wchodzi.. :th:

A co do feli OZ nie sa zle, ale ta fela jest zbyt pelna i na 16 bedzie wygladac na jeszcze mniejsza.. :mysli:

Opublikowano

mi sie wzor bardzo podoba, no i co firma to firma :) tylko ze 16' to na b5 jeszcze obleci ale na b6 to juz miodu niema :wink4:

Opublikowano

za felgi dasz tyle ile uważasz za słuszne :), oz to dobre fele... mam bardzo podobne fele ,chyba nawet dokladnie ten sam wzor tyle ze nie oz ale 16, na zime i powiem szczerze ze na aucie nie wygladaja zbyt pięknie niestety :cool:

Opublikowano

same felgi bez opon, wzor wg mnie taki sobie, firma dobra :) ale znowu rozmiar tylko 16"

ja bym dal max 1400zl za nie

... do b6 ... nawet nic ponizej 17cali bym nie wsadzil ja mam u siebie 17" w b5 i -60/-40mm zawieche i i tak jest nadto komfortu ,... juz nie przesadzajmy ze na 17" bedziesz musial wypatrywac dziur ....

przeciez wiekszosc aut klasy sredniej ma 17" .....

roznica w wygladzie bedzie mega miedzy 16 a 17 cali

ludzie smigaja na 18" w b5 i na 19" ... i nie narzekaja ze jakos specjalnie trzeba uwazac ... ;) wiec nie popadajmy w paranoje

Opublikowano
  • Autor

W tamtym tygodniu przeglądałem test w magazynie motoryzacyjnym :cool: : nowe A4 , C-klasa, BMW 3

i właśnie redaktorzy stwierdzili że niewarto dopłacać do 17' ( takie miały auta testowe) ze względu

że w znacznym stopniu ograniczają komfort jazdy po Polskich drogach.

Dlatego podchodzę do 17' troszke z dystansem, tymbardziej jeżdząc obecnie na 16' i z obniżonym zawiasem

jest twardo jak dla mnie :no: a na 17 ' bedzie przecież jeszcze gorzej, i jeszcze sprawa opon przecież

dobra 17' jest prawie 100% drozsza od dobrej 16', a ja preferuje nowe opony.

Dobra żeby nie było że nie próbowałem :>

z siedemnastek najbardziej mi się podoba ten wzór : http://moto.allegro.pl/item331156840_spzedam_felgi_z_oponami_audi_rs4_prawie_nowki_.html

Teraz pytanie co to za opony są w tym zestawie bo jak dla mnie no name ,

bo za tą kase to chętnie bym kupił ten zestaw :naughty:

Opublikowano

felgi niby z audi rs4 ... w tym problem ze audi nie robilo tych felg w tym rozmiarze wiec to felgi raczej firmy "bez firmy" ;]]]]

Redaktorzy w polskich gazetach pisza wiele dziwnych rzeczy .... typu ze 17" to na polske za duzo ....

a ja wyznaje zasade ze nigdy nie ma za duzo....

Rob chyba tez :naughty:

17" to wg mnie jeszcze jest duzo komfortu w a4 ... tym bardziej w b6 ;) az nadto

ja gdybym mial b6 to zapewne bym wlozyl 18"

sam teraz po jezdzeniu przez pol roku na 17" sadze ze to troche za malo .... i chcialbym 18" wiec jak zjade te opony to pewnie felgi sprzedam i poszukam 18"

kup 17" bo potem bedziesz zalowac ze wziales 16" a nie 17". ..... a jak kupisz 17" to bedziesz zalowac ale po dluzszym okresie czasu ze nie wziales 18" :polew: :polew: :polew: