wojtas-audi Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Mysle nad zakupem radia - stacji multimedialnej , co polecacie chodzi mi o dobry sprzet w dobrej cenie ... Zagladalem na ALPINE IVA - D105R , moglo by byc cos takiego , nie koniecznie alpine, moze byc podobnie , tansze ... itp , moze mial ktos stycznosc i cos poradzi ? :th:
wojtas-audi Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Opublikowano 16 Marca 2008 Trzeba rzezbic troszke W desce Myslalem tez nad tym , ale bardziej chcialbym aby mozna bylo to wyciagnac w kazdej chwili i wrzucic do nastepnego autka .... A u mnie nie wiadomo z tymi autami dzisiaj chce cos zrobic przy a4 a jutro chce zmienic :>[br]Dopisany: 16 Marzec 2008, 21:41 _________________________________________________I jeszcze jedno czy w tych video dvd radiach/panelach dvd itd jest mozliwosc odtwarzania tv ? Ewentualnie co trzeba dolozyc ?
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 trozumiem. ad2.rzeba dołożyć tuner Tv
jarko Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 tyle że nie wszystkie mają taką opcję. Trzeba na to też zwrócić uwagę, jakie ma możliwość podpięcia różnych dodatków typu tv, dodatkowe lcd itp. Im więcej tym lepiej Wyczytałem to kiedyś w jakiejś gazetce jako poradę przy zakupie
wesoly1601 Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Widzę że Wojtas po ostatniej rozmowie naszło Cię na radio z LCD Ja odkładam na JVC chyba
Młody Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Tylko pamiętajcie ze wysówany ekran nie może zakrwać kratek nawiewu :th: bo się palą podobno
Rekomendowane odpowiedzi