olo2 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam, po dłuższym pobycie na delegacji około 3 miechy nie działają wycieraczki .Na początku chodziły i co raz po malej i stanęły,. Wyświetla też serwis ale to chyba od wymiany oleju raczej chyba nie ma nic w spolnego nie wymieniony olej do wycieraczek.Ale też mnie dziwi i temperatura niska silnika po dłuższej jeżdzie. Proszę o pomoc
virus31 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Włącz wycieraczki, otwórz maske i zobacz czy silniczek od wycieraczek działa. Jak dobrze pamiętam a4 miały taką przypadłość zacierających sie ramion. moze jak tyle stał to przyłapała gdzieś rdza i oberwało
rikardo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam, po dłuższym pobycie na delegacji około 3 miechy nie działają wycieraczki .Na początku chodziły i co raz po malej i stanęły,. Wyświetla też serwis ale to chyba od wymiany oleju raczej chyba nie ma nic w spolnego nie wymieniony olej do wycieraczek.Ale też mnie dziwi i temperatura niska silnika po dłuższej jeżdzie. Proszę o pomoc Musisz wymontować mechanizm wycieraczek i przesmarować ruchome trzpienie na których masz przykręcone ramiona. Po pewnym czasie dostaje się tam pył który powoduje ich zacieranie.
olo2 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2011 Dzięki trzeba będzie tak zrobić nie ma wyjścia, ogólnie to kicha z tym mechanizmem z tego co się dowiedziałem.
Rafi78 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 W dziale zrób to sam masz piękne fotostoty dotyczące twojego problemu
kkam Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 a co do temperatury to może masz walnięty termostat, albo wiskoza kreci sie cały czas(tzn jest zapieczona)
wrclaguna Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Caly temat http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=42514.285
olo2 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2011 Tak dzięki zdążyłem już wcześniej przeczytać ten temat. Pojadę do takiego mechaniora zna temat nie chce co zepsuć przy okazji rozbierania.
Rekomendowane odpowiedzi