playa Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 co za problem wstawić do aso. Sprawdzą auto dokładnie, wymienią co trzeba na ori częściach i załatwią wszystko z TU w twoim imieniu.
krystian821 Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Opublikowano 18 Lutego 2012 Taki ze wgniot jest maly a naprawie po duzo mniejszych kosztach a reszte mozna przeznazyc na cos innego.
hubipl9 Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 co za problem wstawić do aso. Sprawdzą auto dokładnie, wymienią co trzeba na ori częściach i załatwią wszystko z TU w twoim imieniu. To jeszcze zależy jakie ASO . . . Znam przypadki, że ASO brało samochód na naprawę bezgotówkową i robili co się dało, nawet rzeczy ewidentnie ze szkodą nie związane. TU im nie uznawało tych dodatkowych kosztów (słusznie zresztą) i warsztat wysyłał do klienta wezwanie do zapłaty pozostałej kwoty. Także z naprawą bezgotówkową też trzeba uważać.
playa Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Taki ze wgniot jest maly a naprawie po duzo mniejszych kosztach a reszte mozna przeznazyc na cos innego. musisz zdecydować,czy chcesz naprawić, czy zarobić. T.U dobrze wiedzą, że ludzie nie naprawiają, albo robią to na używanych częściach. Stąd te śmieszne wyliczenia.
krystian821 Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 Taki ze wgniot jest maly a naprawie po duzo mniejszych kosztach a reszte mozna przeznazyc na cos innego. musisz zdecydować,czy chcesz naprawić, czy zarobić. T.U dobrze wiedzą, że ludzie nie naprawiają, albo robią to na używanych częściach. Stąd te śmieszne wyliczenia. Tyle ze wedle przepisow to juz moja sprawa jak i czy wogole naprawie auto a nalezne mi odszkodowanie nie zalezy od tego.A smieszne wyliczenia sa tylko z checi oszukania nas przez TU
playa Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Tyle ze wedle przepisow to juz moja sprawa jak i czy wogole naprawie auto a nalezne mi odszkodowanie nie zalezy od tego.A smieszne wyliczenia sa tylko z checi oszukania nas przez TU Nie należy się Tobie odszkodowanie. Ubezpieczyciel ma natomiast doprowadzić Twoje auto do stanu w jakim było przed kolizją
Rekomendowane odpowiedzi