piters33 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 witam. zakupiłem a4/b5/2000 rok po lifcie, podświetlanie licznika na biało. w aucie nie ma radia i nie mam pojęcia jakie powinno być, mowa o oryginalnych, czy kaseciak czy już na cd będzie pasował, czy chorus czy concert ??. proszę o pomoc jakie mogę zamontować. z innej beczki jak nie oryginalne to jakie pasuje z podświetlaniem czerwonym, mowa o innych markach które nie są montowane fabrycznie. dzięki i pozdro.
Al@n Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jeśli masz zmieniarkę to concert jeśli nie to chorus mowa tu o 1din, większość nowych radio znajdziesz z czerwonym podświetleniem, a nawet czerwono białym które będzie pasowało do podświetlenia np. ALPINE JVC
piters33 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 mowa o concert I ??, to właściwie mam can??, na zegarach jest elektroniczny zegarek, wyświetlacz na środku, ale tylko test na nim bez kompa.
czorny_07 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 jak kolega wyżej polecam alpine/ sony xplod
Al@n Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 mowa o concert 1. concert 2 wyszło b6, ja także posiadam audi a4 2000r i oryginalnie mam concert ( kasieciak ) + zmieniarka + soobwofer. jeśli nie masz zmieniarki to chorus, concert ma po prostu opcje do zmieniarki.
tomash77 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 jak kolega wyżej polecam alpine/ sony xplod Ja również dołączam się do tej opinii. W ciągu 4 lat użytkowania A4ki padły 2 sztuki Chorusa. Problem wszystkim oczywiście znany - wadliwe procki. Powiedziałem dość, zwłaszcza, że to kaseciaki, bez możliwości podłączenia zmieniarki. Kupiłem to http://sklep.audiomania.pl/pl/alpine-cde-120rr-radioodtwarzacz-cd-sterownik-usb.html i jestem mega zadowolony. Ma CD/MP3, wejście AUX i USB natomiast jakość dźwięku jest rewelacyjna, jak dla typowego użytkownika (nie melomana).
SebolA4 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Bierz Alpine CDA 117Ri miód pasuje do białego podświetlenia i reszty czerwonej.Mam takie i super jestem zadowolony.Jakbyś chciał używkę na Gwarancji to kolega ma po sprzedanym aucie-PW.
piters33 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 no sprzęt co oferujecie na pewno dobry , myślałem na takim, też powinien ładnie pasować:http://allegro.pl/kenwood-kdc-4051ur-cd-mp3-czytnik-microsd-krakow-i1982159322.html
pablo_ua4 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 ja kolego w swojej b5 która miałem wsadziłem tam to radyjko Pioneer 4900IB i fajnie wygladało i b. dobrez grało
Rekomendowane odpowiedzi