ranyjulek Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Wygląda całkiem przyjemnie. Ładny, zadbany egzemplarz. Napisz coś o wyposażeniu, choć już na fotce widać, że jest dosyć fajne Przebieg prawdziwy? Bo sądząc po stanie kierownicy, to raczej tak.
przemko8 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 furacz niczego sobie widać że zadbana gablota niech służy ps rejestracje masz nie ważną :gwizdanie:
smol Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 Tak to foty stare 2 mc temu ja kupiłem juz na pl jest
przemko8 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 tak myślałem (poza tym widać scenerię) ale nie mogłem się oprzeć niech się kula Pozdrawiam
smol Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 stan licznika 230tysiecy prawie prawdo podobnie orginał wyposazenie całkiem całkiem tak jak widać nic nie jest ukryte
slaviozo Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Furacz konkretny.... Polift czarny Jakis lepszy zawias i kolo i juz jest kox A w środku Fis tylko i za duzo do dłubania nie ma bo po co jest bardziej niz dobrze
Rekomendowane odpowiedzi