jarek_ns Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam Kupiłem skórzaną kierownicę do B6 i był w niej taki moduł czy to jest moduł multifunkcji?
wrclaguna Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Masz fotke z drugiej strony ? Pewnie to jest do multifukcji plytka tam gdzie masz przyciski + - . Bo to nie jest Modul kierownicy .
karol.hnatyk Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Moduł kierownicy pod multifunkcje powinien mieć w numerze końcówke Q
GreGoriO Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 chyba raczej N jeśli piszemy o kierownicy z B6
jarek_ns Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ten moduł był w kierownicy. A moduły Q i N są na kolumnie pod kierownicą.
marekg Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam Kupiłem skórzaną kierownicę do B6 i był w niej taki moduł czy to jest moduł multifunkcji? to jest moduł a raczej modulik tzw trapezik do multikiery b6. Opócz tego oczywiście potrzebny jest moduł kierownicy montowany na kolumnie. Sam trapezik siedzi w kierownicy i łączy przyciski multi z modułem kiery poprzez taśme
jarek_ns Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Tak właśnie sądziłem. Kupiłem kierownicę skórzaną i był ten moduł w środku ale go wyjąłem bo nie był mi potrzebny. Dzięki temat do zamknięcia.
letallec Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Tak, to modul w kierownice do multifunkcji w B6, tak jak juz to ktos napisal. Mozesz go opylic i wziac okolo 100PLN. Przynajmniej ja dalem takie pieniadze za podobny komplet.
Rekomendowane odpowiedzi