Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Wiem wiem ... :gwizdanie: żartowałem :wink4:

też wiem, wiem, że żartowałeś :wink4:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 00:16_________________________________________________a co mojej bryczki i kombinacji nad mocą...to jakby mi się udało jakieś ładne większe turbulum i większy icek w ładnej cenie złapać, to by się coś pokombinowało :gwizdanie: ale niestety...narazie są inne wydatki :disgust:

:decayed:

Ty nie masz kiedy egr-a wyczyscic i zaslepic a o modach na moc myslisz :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 727,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a na ośce tylko skęcić i "kapęńkę" pociągnąć i już śmigasz boczkiem...zresztą co ja będę mówił "staremu wydze"

i dopoki przod nie lapnie ciagu lecisz jak szmata, przy q pelna kontrola :D

przynajmniej do najbliższego znaku :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

masz jakieś złe wspomnienia z dzieciństwa... :decayed::polew:

z przed kilku lat :tongue4::decayed:

coś mi świta, coś o czym mówiłeś nie dawno :decayed:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 00:21_________________________________________________

Wiem wiem ... :gwizdanie: żartowałem :wink4:

też wiem, wiem, że żartowałeś :wink4:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 00:16_________________________________________________a co mojej bryczki i kombinacji nad mocą...to jakby mi się udało jakieś ładne większe turbulum i większy icek w ładnej cenie złapać, to by się coś pokombinowało :gwizdanie: ale niestety...narazie są inne wydatki :disgust:

:decayed:

Ty nie masz kiedy egr-a wyczyscic i zaslepic a o modach na moc myslisz :polew: :polew: :polew:

słuchaj...teraz mam dwie furmanki...więc jedna może iśc w chwilowy odstój :tongue4:
Opublikowano
  • Autor

słuchaj...teraz mam dwie furmanki...więc jedna może iśc w chwilowy odstój :tongue4:

Weź nie pier*ol , kilka dni i juz usprawiedliwienia szukasz :P ?

Opublikowano

a ponadto przez zimę dostaję "dwie lewe ręce" :decayed:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 00:24_________________________________________________

jak to mówisz...czytaj ze zrozumieniem :gwizdanie:

...teraz mogę sobie pozwolić i poplanować, a tak zawsze było albo ja do roboty albo Ewka do szkoły i auto musi chodzić :wink4:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 00:26_________________________________________________i przez przerwę świąteczną (bo mam wolne) egr zakończy swoje istnienie :evil:

Opublikowano

a na ośce tylko skęcić i "kapęńkę" pociągnąć i już śmigasz boczkiem...zresztą co ja będę mówił "staremu wydze"

i dopoki przod nie lapnie ciagu lecisz jak szmata, przy q pelna kontrola :D

przynajmniej do najbliższego znaku :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

masz jakieś złe wspomnienia z dzieciństwa... :decayed::polew:

z przed kilku lat :tongue4::decayed:

coś mi świta, coś o czym mówiłeś nie dawno :decayed:

:wink4:

Opublikowano

Dobra zdupcam bo zaczeliscie przynudzac o autach ... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

a ponadto przez zimę dostaję "dwie lewe ręce" :decayed:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 00:24_________________________________________________

jak to mówisz...czytaj ze zrozumieniem :gwizdanie:

...teraz mogę sobie pozwolić i poplanować, a tak zawsze było albo ja do roboty albo Ewka do szkoły i auto musi chodzić :wink4:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 00:26_________________________________________________i przez przerwę świąteczną (bo mam wolne) egr zakończy swoje istnienie :evil:

zrozumialem to jako ze masz 2 to musisz sie nim zajac :P wiec nie cwaniakuj :D

spadam :hi:

Opublikowano

u mnie nie było, że w sobotę se rozbiorę auto :gwizdanie: i coś podłubię :wink4:

no dobrze,żeby nie było że o Twoim też nie gadamy, to napiszę ładnego masz leona :polew:

:decayed:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 00:30_________________________________________________

zrozumialem to jako ze masz 2 to musisz sie nim zajac :P wiec nie cwaniakuj :D

w audi muszę poprawić konserwację, bo w nie których miejscach jej brakuje :decayed:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

bo to jakby nie ten temat , nie to forum :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

dobranoc :hi:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 00:32_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

bo to jakby nie ten temat , nie to forum :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

e tam...przecież to jest forum o kwiatkach :decayed:
Opublikowano

:hi:

Mario...powiem tak...ze 150 Qcy myślę, że by mi wystarczyło do sprawnego przemieszczania się ze punktu A do punktu B :decayed:

Tylko Ci się tak wydaje :gwizdanie:

Przesiadłem się z 90 kucy na 115 i wydawało się że jest super.Z czasem jednak zaczęło brakować mocy :confused4:

No więc turbo i kolektor z AWX-a, wirus w Dynosofcie i stadko powiększyło się do 158KM. Na początku był ogień :naughty:

A teraz znów czuję że jest mało :disgust:

Opublikowano
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

:notworthy: za spocik wczoraj.

Dzisiaj niestety nie dam rady zajechac do SG :confused4:

Opublikowano
Opublikowano

kurw chłopaki wybrałem się do fashion house wczoraj... i tragedia normlanie :rolleyes:

nie gadam już o 2tysiach wydanych :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ale o czasie i energii którą całe te zakupy pochłonęły :tongue4:

no i byłem o 22 w domu :embarrassed:

;(

sorki :hi:

Opublikowano

Seves ja wczoraj byłem w dwóch galeriach u siebie i nie było jak samochodu zaparkować :kwasny:

Opublikowano

Seves ja wczoraj byłem w dwóch galeriach u siebie i nie było jak samochodu zaparkować :kwasny:

rozumiem doskonale :wink4:

w Rybniku to samo..

tam na szczęście na parkingu było sporo miejsca ale nie wiedziałem że tam jest tyle sklepów :decayed:

no i droga jak droga trochę dłużej teraz się wszędzie jeździ tym bardziej że wczoraj za pasażera jechałem i nie swoim :decayed:

Opublikowano

Święta nie ma też co się dziwić tylko dziwie się że ludzie dopiero przypominają sobie 1-2dni przed nimi :decayed:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 11:09_________________________________________________

Święta nie ma też co się dziwić tylko dziwie się że ludzie dopiero przypominają sobie 1-2dni przed nimi :decayed:

Dlatego ja robie zakupy przez neta albo dużo wcześniej :decayed: