Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wiesz wszystko działało ostatnio :facepalm: Spalił mi się port w laptopie kupiłem router i to nie najtańszy tylko "polecany" i kurczę nie śmiga mi najważniejsza rzecz :facepalm:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 730,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ale wiesz wszystko działało ostatnio :facepalm: Spalił mi się port w laptopie kupiłem router i to nie najtańszy tylko "polecany" i kurczę nie śmiga mi najważniejsza rzecz :facepalm:

m3rvin Ci to ogarnie :wink:

Opublikowano

router nima zabardzo co blokować bo to jest standartowa aplikacja i on działa na portach jakby Ci to powiedzieć -> standartowo otwartych w wszystkich routerach .

tak jak Tomek napisał win 7 i musi hulać sieciówke spaloną wyłacz w BIOS jak się da lub w menedżerze urządzeń

jak sądzisz że ktoś się włamał Ci na konto zmień hasło czym prendzej

jeżeli dalej to sam zobacz ustawienia w skypie

ale mi się zdaje że wina będzie Vista (zapora sieciowa/ blokowanie aplikacji /portów) tu bym przyczyny szukał - nawet że zapore wyłączyłeś

---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:44 ----------

:hi:

Opublikowano
  • Autor

haha przelaczylem na serie soft i w ogole to nie jedzie :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi::hi:

---------- Post dopisany at 10:11 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ----------

Panowie miał ktoś do czynienia z kunami? bo mi w 3dni 6kur zgineło i to w biały dzień :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Mialem, byl u mnie ale zadna kura nie zginela

:polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
Mialem, byl u mnie ale zadna kura nie zginela

:polew::polew::polew::polew::polew:

To chyba nie był głodny :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 10:11 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ----------

Panowie miał ktoś do czynienia z kunami? bo mi w 3dni 6kur zgineło i to w biały dzień :kwasny:

też się z nim widziałem jakieś 1.5 tygodnia temu i też wszystko na swoim miejscu zostało :decayed:

Opublikowano

nosz k.... poważnie gadam ...przecież zauważył bym :decayed:

Opublikowano
nosz k.... poważnie gadam ...przecież zauważył bym :decayed:

Ty za dużo pijesz i potem wszystkiego nie widzisz :decayed:

Opublikowano

ja uhhmm:whistling:

Opublikowano

Ty powiedz jaki teren to zadzwonię do rodziny to nie będą Ci kury ginąć :grin:

Opublikowano
Ty powiedz jaki teren to zadzwonię do rodziny to nie będą Ci kury ginąć :grin:

W Zabełkowie mieszkam :wink:

Opublikowano

Kiedyś na TVN Turbo mówili, że kuny odstrasza najtańsza kostka toaletowa, taka która najbardziej ordynarnie pachnie, a raczej wali. Tyczyło się to gryzienia kabli w aucie, nie wiem czy się sprawdzi w kurniku :wink: . Ponoć też można powiesić jakiś woreczek z sierścią psa. Nigdy nie testowałem, ale ponoć skuteczne. Sąsiadka miała dwa razy pogryzione kable pod maską w Oplu, po powieszeniu woreczka z sierścią psa ma spokój. Wiem, że kurnik to nie Opel (choć............. :decayed:) możesz spróbować.

---------- Post dopisany at 15:41 ---------- Poprzedni post napisany at 15:37 ----------

danielom

haha przelaczylem na serie soft i w ogole to nie jedzie
:decayed:

Jak to przełączyłeś? Masz przełącznik którym możesz zmieniać ory soft na modyfikowany?

Opublikowano
  • Autor

kodowanie ECU.

Opublikowano

dobry :hi:

kopę lat :tongue:

sorki że tak bezczelnie ale pilnie mi zależy na sprzedaży:facepalm: :

UWAGA! Bardzo pilna sprawa.. Kupiłem w ubiegłym tygodniu nowy narożnik w kolorze szarym (cena katalog 4299pln)

wziąłem go przez grouppona i wyszedł mnie dokładnie 3000pln

Chcę go odsprzedać bo zmieniła się koncepcja tj nie pasuje mi do szaro-niebieskich ścian (dosłownie i nie ma tu żadnej ściemy!!!!)

Chcę po prostu ten sam tylko w czarnej skórze :rolleyes: a oni nie przewidują zwrotów - mogą mi dać rabat na nowy.. ew Pani powiedziała że poszuka chętnego ale nie wie ile to potrwa..

Faktura gwarancja 2lata i wszystko jak za nowy!!!

MEUBLES.COM.PL - sklep intenetowy z wyjątkowymi meblami. Meble tapicerowane, meble skórzane. Narożniki, zestawy wypoczynkowe. :: Narożnik MUSCAT Tkanina -

kolor vila11

Cena do dużej negocjacji - dostawa w okolicy pod dom w cenie - wniesienie we własnym zakresie! Dostawa do 100km w dobrych pieniądzach do dogadania:wink:

Opublikowano

Daniel jak by co mam jedną turbinę AVF w zapasie w bardzo dobrym stanie. Chciałem zostawić dla siebie w razie czego, ale jednak będę wymieniał na BRD bo to dalej nie jedzie :kwasny: .

Opublikowano