Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mojej ? :shock3:

upalaliśmy rs6 c6 ...........znaczy ja upalałem w niej fotel pasażera :decayed:

---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ----------

i żeby nie było.....

upalałem też (tym razem osobiście) hamulce Mirona......coś wspominał o jakiejś fakturze ....,ze pocztą wyśle ,czy coś :decayed:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 730,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyje to RS6 było ???

Opublikowano

:hi:

Wysłane z mojego MT27i

Opublikowano
:hi: jedni się bawią a drudzy muszą yebać :kwasny: same pyszności chyba mnie ominęły...
Opublikowano

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

Opublikowano

Dzie:hi:

No dydo powiem Ci ,ze nie wiem ,czy zle zrobiles ,ze Cie nie bylo....ja bylem i mi popsuli humor...

Miron dal sie przejechac....komfort...cisza...zapierdlaaaaalajaca limuzynka....bez hebli ale nie o wyscigi chodzi w takim autku ;)

potem przewiozl mnie seves.....idzie mu to b.podobnie jak Mirkowi....dźięk z takim zadziorem ,że bym takiego nie mógł mieć....bo by to przy czerwonym polu latało cały czas :decayed:....hehe

Przyjechali chłopaki tymi a6c6....i to tak jak u nas w klubie...jedno wyglądana i nie jedzie...,a drugie normalne i urywa dupe w czasie jazdy....

Po przejażdżce tą er eską :wink: miałem mieszane uczucia co do dalszej egzystencji mojego nogaru blue :grin:

Opublikowano

Dzięki za spota Pany :hi:

takiej zabawy dawno nie było:decayed:

hmm :eusathink: takiej zabawy nigdy nie było! :kox:

PS Co do mojego skromnego autka to nie ma sprawy i cieszę się że się podobało :decayed: i dobrze że najpierw jeździliśmy moją a dopiero potem RS6 bo do mnie nikt by nie wsiadł :grin:

Opublikowano

No tyle dzikich koni to koło mojego hebla nigdy nie stało :)

---------- Post dopisany at 06:34 ---------- Poprzedni post napisany at 06:30 ----------

seves gratki furki raz jeszcze....bo te wczorajsze emocje ogarniam dopiero teraz....

gdyby brachol Twój potrzebował psychoterapeuty.............

to śmiało na 15:30 może jechać ze mną do Pawłowic....przed chwilą się umówiłem właśnie :decayed:

Opublikowano
No tyle dzikich koni to koło mojego hebla nigdy nie stało :)

Artur jak tak na szybko liczę to na parkingu w naszych audicach + 2szt c6 było jakieś 2500KM :shock3: w 10 autkach

---------- Post dopisany at 06:39 ---------- Poprzedni post napisany at 06:36 ----------

seves gratki furki raz jeszcze....bo te wczorajsze emocje ogarniam dopiero teraz....

gdyby brachol Twój potrzebował psychoterapeuty.............

to śmiało na 15:30 może jechać ze mną do Pawłowic....przed chwilą się umówiłem właśnie :decayed:

dzięki bardzo jeszcze raz :hi:

a ja jadę z Wami :doh:

bo wczoraj po powrocie usiedliśmy z bracikiem przy piwko i zmeczeni ale prawie godzine jeszcze sie tym jaralismy :grin:

Opublikowano

Seves dawaj na Gliwice dzisiaj ... ja tez chce zobaczyć orła cień ... :decayed:

Opublikowano
Seves dawaj na Gliwice dzisiaj ... ja tez chce zobaczyć orła cień ... :decayed:

bede :wink: ale jedzie tak samo jak Mirka i Marka :decayed:

a RS6 od Kolegi z Rybnika którego do wczoraj nie znaliśmy :grin:

Opublikowano
  • Autor

No to zal jak cholera ze nie dotarlem :kwasny: ale akurat kumplowi czujniki cofania zakladalem i sie przeciaglo. Szkoda :(

Opublikowano

dzięki za spota :wink:

Seves dzięki za przejażdżkę, autko świetne i oby teraz służyło :thumbup1:

Dzięki za spota Pany :hi:

takiej zabawy dawno nie było:decayed:

hmm :eusathink: takiej zabawy nigdy nie było! :kox:

byliście tak podjarani tą RS6, że gdyby kolega z Rybnika nie powiedział, że musi wracać to dalej byście tam stali i podziwiali... a Twój brat to już na pewno:grin::grin:

Opublikowano

dzięki za zlota - było mega - furacze na parkingu co jeden to ładniejszy, więcej było fur z mocą ok 300ps niż tych w okolicach 100ps :kox:

co się to robi w tej polsce - w pozytywną stronę oczywiście

Opublikowano

Ale mnie ominął spot :facepalm:

ale tak jak już któś pisał jedni w robocie a drudzy się bawią :kwasny:

Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:51 ---------- Poprzedni post napisany at 08:50 ----------

:jerk::jerk::jerk:

Opublikowano

ja tak teraz siedzę przy kawce:kawa:...i jeszcze raz "curva mać" co tam się wczoraj działo...??:slina::kox:

jeszcze raz...seves Twa furka...ehh:kox:...niech tylko bezawaryjnie służy:decayed:

Opublikowano

dzięki za zlota - było mega - furacze na parkingu co jeden to ładniejszy, więcej było fur z mocą ok 300ps niż tych w okolicach 100ps :kox:

co się to robi w tej polsce - w pozytywną stronę oczywiście

co jeden to ładniejszy ale najładniejsza była nie ma dwóch zdań i tak Twoja furka :decayed: minimalnie przez wzgląd na osiągi przyćmiła Ci Twoją ta eReSa :decayed:

---------- Post dopisany at 09:16 ---------- Poprzedni post napisany at 09:14 ----------

ja tak teraz siedzę przy kawce:kawa:...i jeszcze raz "curva mać" co tam się wczoraj działo...??:slina::kox:

jeszcze raz...seves Twa furka...ehh:kox:...niech tylko bezawaryjnie służy:decayed:

dzięki jeszcze raz Grzesiu i wszystkim którzy pomimo wrażeń związanych z RS6 pamiętają jeszcze o mojej furce:grin:

:decayed:

aaaaaaa i Hammerku kochany dzięki za płytkę :banan: