Opublikowano 29 Września 201312 l curVA... mróz był i o mało bym się nie spóźnił do roboty:facepalm: ...dobrze, że jechałem Polo:grin:
Opublikowano 29 Września 201312 l Autor potrzebuje jakiegos speca od turbo bo moje zdechlo. Okolice rybnika najlepiej.. bedzie zmiana na awxSent from my LG-P700 using Tapatalk Da sie zrobic
Opublikowano 29 Września 201312 l Panowie....w środę w Bielsku (w Nałężu) chłopaki organizują większego spota...może wpadniecie na grila , pieczenie ziemniaczków ,pogaduchy ....etc...etc
Opublikowano 30 Września 201312 l ...wiem, że robią spota:wink: obserwuję "Twój" wątek:grin:...ale niestety ja odpadam:kwasny:
Opublikowano 30 Września 201312 l mój ulubiony ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:45 ---------- jak czytam te ich przepychanki :kox::kox:......to dochodzę do wniosku ,że u nas (na żorskich np.) nie jeden by konto zlikwidował po przeczytaniu czegoś takiego na swój temat
Opublikowano 30 Września 201312 l ---------- Post dopisany at 09:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ---------- nie no...świetnie się to czyta...no znalazło by się parę osób Mnie ten fiolet jeszcze tu trzyma
Opublikowano 30 Września 201312 l ---------- Post dopisany at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ---------- mój ulubiony ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:45 ---------- jak czytam te ich przepychanki :kox::kox:......to dochodzę do wniosku ,że u nas (na żorskich np.) nie jeden by konto zlikwidował po przeczytaniu czegoś takiego na swój temat pogadamy w środę