Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Dzięki za szybki spocik Pretor niema sprawy Artur usuń moją fotke bo hamerek znów się bedzie slinił na mój widok ,a co gorsze może konia walić Andrzej jak mi znowu kuny będą do kurnika przyłazić, to wtedy powieszę im tam Twoje foto i mam nadzieję że zdechną Tak a pro pos to Kuny dawno tutaj nie było chyba foto zadziałało :polew::polew:
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Dzięki za szybki spocik Pretor niema sprawy Artur usuń moją fotke bo hamerek znów się bedzie slinił na mój widok ,a co gorsze może konia walić Andrzej jak mi znowu kuny będą do kurnika przyłazić, to wtedy powieszę im tam Twoje foto i mam nadzieję że zdechną Tak a pro pos to Kuny dawno tutaj nie było chyba foto zadziałało :polew::polew: wysłane z one v
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Dzięki za szybki spocik Pretor niema sprawy Artur usuń moją fotke bo hamerek znów się bedzie slinił na mój widok ,a co gorsze może konia walić Andrzej jak mi znowu kuny będą do kurnika przyłazić, to wtedy powieszę im tam Twoje foto i mam nadzieję że zdechną Tak a pro pos to Kuny dawno tutaj nie było chyba foto zadziałało :polew::polew: Dobre :polew:
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Ja co prawda pod telefonem jestem ale daleko to nie jest.... Poza tym trochu rezania mam przy mocowaniu tych żarówek....są trochę za duże ....brakuje jakiś 1mm by weszły wysłane z one v
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Ja bym się wybrał ;-) herzlich willkommen! ---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:07 ---------- Ja co prawda pod telefonem jestem ale daleko to nie jest....Poza tym trochu rezania mam przy mocowaniu tych żarówek....są trochę za duże ....brakuje jakiś 1mm by weszły wysłane z one v brać kątówe czy dobry pilnik wystarczy?
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Myślałem o jakimś małym kamieniu na wkrętarkę bym zapiął...coś mam ale nie wiem ,czy nie za duży..... wysłane z one v
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Myślałem o jakimś małym kamieniu na wkrętarkę bym zapiął...coś mam ale nie wiem ,czy nie za duży.....wysłane z one v Mam dremel'a z różnymi takimi końcówkami, może coś przypasi, zabrać? Prąd się skądś pożyczy
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Audi A6 Avant 3.0 Bi-TDI / S6 / RS6 / LED / H&R / Panorama!! in in Bergkamen | eBay Ja już licytuję :slina: