H4mm3R Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 ja mam przegub wywalony, tak to bym podjechał
neimaD Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Gdyby nie to, że mam brudny dywanik też bym odjechał :-P a tak... Psst B-)
Arturoo Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 ja do 21 w robo........ale potem jakiś pssyyyyyt ????????
H4mm3R Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Gdyby nie to, że mam brudny dywanik też bym odjechał :-P a tak... Psst B-) A Ty to w ogóle kto jesteś i kto Ci pozwolił się tu udzielać...
neimaD Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Gdyby nie to, że mam brudny dywanik też bym odjechał :-P a tak... Psst B-) A Ty to w ogóle kto jesteś i kto Ci pozwolił się tu udzielać... Może mnie nie pamiętasz... Kiedyś byłem na waszym spotkaniu, przyjechałem taka czarną padną :-)
H4mm3R Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Gdyby nie to, że mam brudny dywanik też bym odjechał :-P a tak... Psst B-) A Ty to w ogóle kto jesteś i kto Ci pozwolił się tu udzielać... Może mnie nie pamiętasz... Kiedyś byłem na waszym spotkaniu, przyjechałem taka czarną padną :-) A to nie Ty?
Arturoo Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Święty duch Pana Boga chwali , Ty żyjesz .....siemanko Andrzeju
andy_sky Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Święty duch Pana Boga chwali , Ty żyjesz .....siemanko Andrzeju żyję a jakże i to całkiem, poza małymi problemami bo daleko od Was może kiedy zawitam na Żorskie
Arturoo Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Święty duch Pana Boga chwali , Ty żyjesz .....siemanko Andrzeju żyję a jakże i to całkiem, poza małymi problemami bo daleko od Was może kiedy zawitam na Żorskie to dobrze ,że wszystko ok....zapraszamy na kawusię....
Rekomendowane odpowiedzi