Opublikowano 20 Czerwca 201412 l ---------- Post dopisany 20-06-2014 at 08:18 ---------- Poprzedni post napisany 19-06-2014 at 16:09 ----------
Opublikowano 20 Czerwca 201412 l wszystkim. Nie posiada ktoś z Was radia Audi Concert na CD do A4 B6?? Aktualnie posiadam Pioneera ale nie gra to tak jak powinno. Jak coś to proszę pisać kto ma i za ile by go sprzedał, albo tylko się spotkać i podłączyć żebym sobie zobaczył jak to gra na ori radiu. Pozdro
Opublikowano 20 Czerwca 201412 l wszystkim. Nie posiada ktoś z Was radia Audi Concert na CD do A4 B6?? Aktualnie posiadam Pioneera ale nie gra to tak jak powinno. Jak coś to proszę pisać kto ma i za ile by go sprzedał, albo tylko się spotkać i podłączyć żebym sobie zobaczył jak to gra na ori radiu. Pozdro napisz do niego
Opublikowano 20 Czerwca 201412 l wszystkim. Nie posiada ktoś z Was radia Audi Concert na CD do A4 B6?? Aktualnie posiadam Pioneera ale nie gra to tak jak powinno. Jak coś to proszę pisać kto ma i za ile by go sprzedał, albo tylko się spotkać i podłączyć żebym sobie zobaczył jak to gra na ori radiu. Pozdro Napisz do multisa leży u niego takie radio