srb38vx Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 :hi: tydzień urlopu żeby to poczytać
Polko_V Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 normlanie "zadyma" tu była, a ja se słodko spałem :gwizdanie: ...to ja może na BT wezmę aby Was porozdzielać
ROBERT Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 z rana[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 12:18_________________________________________________Panowie wyluzujcie troszkę ok [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 12:19_________________________________________________Bo jak ja się wkurwię w BT to nigdzie nie znajdziecie takiej armii żeby mnie zatrzymać
danielom Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Ja również przepraszam, dałem sie standardowo wkrecic
Polko_V Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Ja również przepraszam, dałem sie standardowo wkrecic czyżby groźba użycia bejsbola zadziałała :?:
Mario22 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Ja również przepraszam, dałem sie standardowo wkrecic Oboje za dużo wypili.... :polew: :polew: a w Bukowinie zrobimy UFC....
danielom Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Ja również przepraszam, dałem sie standardowo wkrecic Oboje za dużo wypili.... :polew: :polew: a w Bukowinie zrobimy UFC.... Żebyś wiedział. Koniec tematu Kto jutro sie wybiera na Soszów? Grzesiu moze Ty
Polko_V Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 a co tam jest :?: jestem trochę nie na czasie w ten weekend :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 13:01_________________________________________________wujek google mi prawdę powiedział... życzysz mi śmierci lub trwałego kalectwa Ja i narty ?! to nie do mnie
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 wujek google mi prawdę powiedział... życzysz mi śmierci lub trwałego kalectwa Ja i narty ?! to nie do mnie Pamiętaj że boli tylko pierwsze drzewo kolejne już się bierze jako "normalność" :polew: :polew:
Polko_V Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 wujek google mi prawdę powiedział... życzysz mi śmierci lub trwałego kalectwa Ja i narty ?! to nie do mnie Pamiętaj że boli tylko pierwsze drzewo kolejne już się bierze jako "normalność" :polew: :polew: oooo...ten sport to nie dla mnie tiiaaa...odpukać na drodze drzewa omijam, a na nartach to bedę do nich lgnął
Steav Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 widać miłość :giveheart: :giveheart:od 1szego wejżenia :buahaha: [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 10:49:51_________________________________________________synki z zwiazku z przeprowadzką potrzebowałbym kartony do pakowania czy macie może jakieś lub macie gdzieś dostęp z chęcią przyjmę - dzięki z góry Na ściany te kartony potrzebujesz czy na podłogi, bo to różnica w przepuszczalności ciepła
Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 z rana[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 12:18_________________________________________________Panowie wyluzujcie troszkę ok [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 12:19_________________________________________________Bo jak ja się wkurwię w BT to nigdzie nie znajdziecie takiej armii żeby mnie zatrzymać nooooooo ......................... rozpędzone 45 kilo może zrobić niezłą zadymę :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Ja również przepraszam, dałem sie standardowo wkrecic czyżby groźba użycia bejsbola zadziałała :?: to się nazywa prewencja [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 14:00_________________________________________________ widać miłość :giveheart: :giveheart:od 1szego wejżenia :buahaha: [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 10:49:51_________________________________________________synki z zwiazku z przeprowadzką potrzebowałbym kartony do pakowania czy macie może jakieś lub macie gdzieś dostęp z chęcią przyjmę - dzięki z góry Na ściany te kartony potrzebujesz czy na podłogi, bo to różnica w przepuszczalności ciepła Piotrek Ty jeździsz załadowany to kilka pudełek byś mógł koledze ożenić
Polko_V Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Wczoraj troszkę mnie poniosło więc sorki Ja również przepraszam, dałem sie standardowo wkrecic czyżby groźba użycia bejsbola zadziałała :?: to się nazywa prewencja zwał jak zwał, ale ważne, że zadziałało
m3rvin Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 widać miłość :giveheart: :giveheart:od 1szego wejżenia :buahaha: [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 10:49:51_________________________________________________synki z zwiazku z przeprowadzką potrzebowałbym kartony do pakowania czy macie może jakieś lub macie gdzieś dostęp z chęcią przyjmę - dzięki z góry Na ściany te kartony potrzebujesz czy na podłogi, bo to różnica w przepuszczalności ciepła grube beda służyć jako ścianka działowa :gwizdanie:zwykle na ciuchy talerze jakes dupsy z lazienki itp
Rekomendowane odpowiedzi