-sebo- Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 PAny czy to możliwe, że na napedzie quattro na sniegu kreca sie trzy koła?:>Tzn na 3 widać ze sie slizgaja a jedno z przodu stoi można tak powiedziec.
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Przecież to nie jest sztywny napęd to czemu to zdziwienie ? Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Arturoo
-sebo- Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Bo się na tym aż tak nie znam;) wpadają do mnie na garaż pomozesz mi;) Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Bo się na tym aż tak nie znam;) wpadają do mnie na garaż pomozesz mi;) Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2 A chcesz by auto było unieruchomione ?? Bo w tym to kuźwa jestem akurat miszcz [emoji14]olew:
Polko_V Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 no dziś troszkę poodśnieżałem Skrzeczkowicka
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 no dziś troszkę poodśnieżałem Skrzeczkowicka Wydachowałeś ?
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 no dziś troszkę poodśnieżałem Skrzeczkowicka Wydachowałeś ?
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Tak napisał....to tak zapytałem Siemka
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 no dziś troszkę poodśnieżałem Skrzeczkowicka Wydachowałeś ? ściul gupi a właśnie, aby d*pą zamiatało w moim audi nie trzeba mieć Q, tylko totalnie oberwane tuleje na tylenej belce
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 no dziś troszkę poodśnieżałem Skrzeczkowicka Wydachowałeś ? ściul gupi a właśnie, aby d*pą zamiatało w moim audi nie trzeba mieć Q, tylko totalnie oberwane tuleje na tylenej belce Sprzedaj patent do Ingolstadt
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 no dziś troszkę poodśnieżałem Skrzeczkowicka Wydachowałeś ? ściul gupi a właśnie, aby d*pą zamiatało w moim audi nie trzeba mieć Q, tylko totalnie oberwane tuleje na tylenej belce Sprzedaj patent do Ingolstadt mogę śmiało powiedzieć, że mam obie osie skrętne
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/302677-zapraszam-na-strzalika-24012015/
Rekomendowane odpowiedzi