Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Idąc tym tokiem....macie ich tyle bo potrzebujecie . A potem nagle ręka w nocniku ,że aż tyle...ale to dzięki sobie....więc powiedzmy sobie szczerze....chcecie by ich tyle było. wysłane z lte U mnie to samo ...co piętro to co innego....a i tak się dogadać nie mogą....bez sens...zlikwidować w pi..u. wysłane z lte A zauważam jedną prawidłowość u siebie w pracy ......im większy gnom i leser tym bardziej broni zz. wysłane z lte
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Mówisz to, że to samo co 2.5 jest tam 6 cyl i sie dogadać nie moga miedzy sobą :decaued: A tak szczerze potrzebny jest jeden ewentualnie dwa mocne zwiazki...aby bronic tych co mają gorszy dzień. I zawsze to bd powtarzal 1...2 a nie 50. Bo te 2 tez wszystko załatwią. Każdemu sie może noga podwinąć.
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Mówisz to, że to samo co 2.5 jest tam 6 cyl i sie dogadać nie moga miedzy sobą :decaued: A tak szczerze potrzebny jest jeden ewentualnie dwa mocne zwiazki...aby bronic tych co mają gorszy dzień. I zawsze to bd powtarzal 1...2 a nie 50. Bo te 2 tez wszystko załatwią. Każdemu sie może noga podwinąć. Całe szczęście ,ze nie pracują równo wysłane z lte
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 dla mnie związki to jest kolesiostwo i układziki... nic takiego nie powinno istnieć... wiadomo jak różne tematy mogą załatwiane, Ty dla mnie załatwisz to, następnym razem ja CI pomogę przy tamtym chyba, że się mylę....
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 A sponsorzy ich delegacji/ wyjazdów szkoleniowych /innych balang walą w ścianie z uśmiechem na ustach wysłane z lte Życie...wszedzie tak samo.....dlatego ja wolałem kupić brzdącowi dobrego soczku niż łożyć na nich u siebie .... wysłane z lte
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 A sponsorzy ich delegacji/ wyjazdów szkoleniowych /innych balang walą w ścianie z uśmiechem na ustach wysłane z lte Życie...wszedzie tak samo.....dlatego ja wolałem kupić brzdącowi dobrego soczku niż łożyć na nich u siebie .... wysłane z lte I popijać tyj dilmah... Powered by LG G3s
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 A sponsorzy ich delegacji/ wyjazdów szkoleniowych /innych balang walą w ścianie z uśmiechem na ustach wysłane z lte Życie...wszedzie tak samo.....dlatego ja wolałem kupić brzdącowi dobrego soczku niż łożyć na nich u siebie .... wysłane z lte I popijać tyj dilmah... Powered by LG G3s To dostał w łapę od klienta
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Nie wiem jak smakuje bo nie pije herbatek...mnie przekupicie dobra mocna kawą
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czekałem i się doczekałem [emoji14]olew: wysłane z lte A sponsorzy ich delegacji/ wyjazdów szkoleniowych /innych balang walą w ścianie z uśmiechem na ustach wysłane z lte Życie...wszedzie tak samo.....dlatego ja wolałem kupić brzdącowi dobrego soczku niż łożyć na nich u siebie .... wysłane z lte I popijać tyj dilmah... Powered by LG G3s Tak jak mówisz ....... wysłane z lte
Rekomendowane odpowiedzi