ucho.77 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Dzięki Panowie Polko co to za monument z miedzi macie na światłach,bo za uja nie wiem o co kaman z tą budowlą ...tego czegoś nie ogarnia nikt z Żor i okolic...ale jednym słowem/zdaniem..."prezedent Żor se blaszok postawioł i do tego ochrona wynajon, aby tego nie opierdo...tzn nie okradli oczywiście" ...bodajże to gówno, bo inaczejnie można tego nazwać 8 mln złotych kosztowało :grin: co się dziwić że ochrona tam jest jak całość z miedzi
Polko_V Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 tak ale to niczemu nie służy to jest niby jakieś "muzeum ognia"...?!
pajda Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 dzięki panowie za miłe spotkanko , żeberko miodzio ale małe jakieś mi się trafiło
Polko_V Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 ...następnym razem tak jak Artur zrób..."ale wie Pani takie duże...większe niż oni"
H4mm3R Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Dzieki za spota Panie dziury się omija
pajda Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 zapraszam do Mysłowic , zobaczymy ile ci się uda ominąć
-sebo- Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Artur mało brakowało na superku a byś miał przód do roboty ;-)
H4mm3R Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Artur mało brakowało na superku a byś miał przód do roboty ;-)Czyli dalej jeździ jak wariat zapraszam do Mysłowic , zobaczymy ile ci się uda ominąćTy to masz pecha z tymi oponami
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Artur mało brakowało na superku a byś miał przód do roboty ;-) ?? pisz więcej siema H4mm3R ...Dev nie ma podpisu ...to jakaś akcja zorganizowana....???
-sebo- Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Na światłach za tą skoda się zatrzymales. Ja jechałem busem białym później mruglem awaryjnymi
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 stary luz pod pedałem był jeszcze to już wiem kto mrygnął jechała baba i pas lewy blokowała....ehh szmaty powinni zawijać takim
H4mm3R Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Artur mało brakowało na superku a byś miał przód do roboty ;-) ?? pisz więcej siema H4mm3R ...Dev nie ma podpisu ...to jakaś akcja zorganizowana....??? Pierwsze słyszę... Ostatnio w podpisie miał adres swojej strony.
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Artur mało brakowało na superku a byś miał przód do roboty ;-) ?? pisz więcej siema H4mm3R ...Dev nie ma podpisu ...to jakaś akcja zorganizowana....??? Pierwsze słyszę... Ostatnio w podpisie miał adres swojej strony. Pytałem "zielonym" wątku ale z Twojej drużyny padła odpowiedź ....czemu mnie to nie dziwi
H4mm3R Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Przecież ma podany nr tel. może wcisnąłeś ten krzyżyk z prawej przy jego podpisie i teraz nie widzisz jego podpisu
H4mm3R Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Bo nic innego nie nasuwa mi się na myśl, zresztą VIP niema możliwości usuwać komuś podpis. Widzę że jak ktoś ma inny kolor niż niebieski i różowy to od razu jest zły... fest
Rekomendowane odpowiedzi