Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Moze i siemian by ze 2 wzial narzekal ostetnio ,ze malo mocy ma mi ze 4 by trza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 A co Grzegorz juz dzwonil i zamawial te ustrojstwo Nie wierzy że Ewka mu kupiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 A co Grzegorz juz dzwonil i zamawial te ustrojstwo Artur już mi wysłał PW czy też nie biorę tego cuda, bo wtedy przesyłka taniej wyjdzie :polew: Tomek ja rezygnuję...brak środków na koncie :polew: ale siemian to łyknie [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 12:42_________________________________________________Qrcze ładnie za oknem, ale wyjść tam brr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 A co Grzegorz juz dzwonil i zamawial te ustrojstwo Nie wierzy że Ewka mu kupiła Dobra Żona :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 :polew: ści*l :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 muszę się zebrać i podzwonić za hamulcami [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 12:48_________________________________________________a jak mi się nie chce :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 http://allegro.pl/ceramizer-do-silnika-tuning-moc-spalanie-sklep-i2074413144.html ja sobie to zamówię, bo czasem mi olej zeżre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 :polew: a potem na aukcjach allegro z nagłowkiem TUNING :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 kupujesz auto a tu właściciel wyskakuje...ale jest stjiuningowane...ceramizer, boster zapłonu itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 http://allegro.pl/ceramizer-do-silnika-tuning-moc-spalanie-sklep-i2074413144.html ja sobie to zamówię, bo czasem mi olej zeżre Dawno było link GRIFIEMU podrzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 http://allegro.pl/ceramizer-do-silnika-tuning-moc-spalanie-sklep-i2074413144.html ja sobie to zamówię, bo czasem mi olej zeżre Dawno było link GRIFIEMU podrzucic To by się dalej eSą bujał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 i już 13 minęła :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 13:06_________________________________________________narazie spadam klekota odpalić :gwizdanie:...znaczy się taśtasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 to się nazywa za felgi dałem więcej niż za auto :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 http://allegro.pl/ceramizer-do-silnika-tuning-moc-spalanie-sklep-i2074413144.html ja sobie to zamówię, bo czasem mi olej zeżre Dawno było link GRIFIEMU podrzucic To by się dalej eSą bujał Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi