PrzemoS4 Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Przemo i jak gazik? Jestem w szoku !!!! To co mi Zbyszek ustawił wg niego jak na razie na pale...to niebo!!! Wczoraj jak wyjechałem po naszych pogaduchach to centralnie pojechałem sie przejechać a do zor jeszcze kawałek... Eska po regulacji to jakby nie ten sam samochod Banan mi z gęby nie schodził....heh A aż sie boje co bedzie jak za 3 tyg pojadę do niego wystroić porządnie tak jak powinno byc, z ty, ze tak jak ci mówiłem, na to potrzebujemy kilku godzin jeżdżenia... Ps. Na pw masz wiad, Aaaa jeszcze jedno.... Po tej regulacji to teraz to aż mnie kusi za każdym razem zeby na obroty wkręcić i zobaczyć jak sie zbiera.... Przez to mi spalanie wzrosło. Hahahahahaaaa Z tym ze to już mało istotne..
PrzemoS4 Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Gitara No baaa!!!! A co najważniejsze żadne gow...ienko pt. Check mi sie dzis nie zaswiecilo....
PrzemoS4 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Tez nie dam rady, jeszcze w trasie jestem a pozniej dziecko musze odebrac a zona 20;30 wraca z pracy..heh
Mario22 Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Siema. Będzie tu kiedy jaki spot bo dawno mnie nie było na warzywkach na parze i frytkach...
PrzemoS4 Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Sie ostatnio jakoś mało dzieje Szybciej to sie na myjni idzie ugadac Hahaha :) :) Ja jestem za ale najbliższy weekend odpada....
Arturoo Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 W Żorach i tak czwartek wchodzi w grę
PrzemoS4 Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Ze sie tak zapytam, ktoś jutro moze bedzie sie wybierać pod szałas??? Tak z czystej ciekawości oczywiście....
Rekomendowane odpowiedzi