Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: masz pojechane z godzin Guru :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: masz pojechane z godzin Guru :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Trzeba ich najpierw uświadomić że od tego są kobiety i mają coś takiego między nogami co pasuje do tego co jest między nogami ich, chociaż tutaj jeden taki z gliwickich jest nie do uratowania bo ma niewiele wicej niż te kobiety :polew: :polew: :polew: :polew: Nie mieszaj do tego brata od Mirka :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: synek Bogu ducha winny jeździ se w górach ,a tu mu tyłek obrabiacie :gwizdanie: :decayed:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Trzeba ich najpierw uświadomić że od tego są kobiety i mają coś takiego między nogami co pasuje do tego co jest między nogami ich, chociaż tutaj jeden taki z gliwickich jest nie do uratowania bo ma niewiele wicej niż te kobiety :polew: :polew: :polew: :polew: Nie mieszaj do tego brata od Mirka :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: synek Bogu ducha winny jeździ se w górach ,a tu mu tyłek obrabiacie :gwizdanie: :decayed: Wiesz że na Gliwickich to nawet nie można metr odejść przez telefon pogadać bo zaraz leci szydera... a on jest aż w górach to niech się cieszy że tak delikatnie
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 pamiętam jak Ty ostatnio odszedłeś pogadać masakra co o Tobie gadali :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 pamiętam jak Ty ostatnio odszedłeś pogadać masakra co o Tobie gadali :polew: :polew: :polew: Wiem... dlatego u nas każdy boi się odebrać telefon na spocie... jak na ważnym spotkaniu, wszystkie wyciszone
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Trzeba ich najpierw uświadomić że od tego są kobiety i mają coś takiego między nogami co pasuje do tego co jest między nogami ich, chociaż tutaj jeden taki z gliwickich jest nie do uratowania bo ma niewiele wicej niż te kobiety :polew: :polew: :polew: :polew: Nie mieszaj do tego brata od Mirka :polew: Co za dziwny traf bo akurat nie miałem jego na myśli
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: będę brał przykład na wszelki wypadek
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Trzeba ich najpierw uświadomić że od tego są kobiety i mają coś takiego między nogami co pasuje do tego co jest między nogami ich, chociaż tutaj jeden taki z gliwickich jest nie do uratowania bo ma niewiele wicej niż te kobiety :polew: :polew: :polew: :polew: Nie mieszaj do tego brata od Mirka :polew: Co za dziwny traf bo akurat nie miałem jego na myśli No nie chciałem żeby wszyscy się domyślili, że mówisz o sobie... a ty zawsze musisz wszystko popsuć
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Trzeba ich najpierw uświadomić że od tego są kobiety i mają coś takiego między nogami co pasuje do tego co jest między nogami ich, chociaż tutaj jeden taki z gliwickich jest nie do uratowania bo ma niewiele wicej niż te kobiety :polew: :polew: :polew: :polew: Nie mieszaj do tego brata od Mirka :polew: Co za dziwny traf bo akurat nie miałem jego na myśli a..............................
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: będę brał przykład na wszelki wypadek Nie spoko was obgadujemy zanim przyjedziecie a potem jak już sobie pojedziecie :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Trzeba ich najpierw uświadomić że od tego są kobiety i mają coś takiego między nogami co pasuje do tego co jest między nogami ich, chociaż tutaj jeden taki z gliwickich jest nie do uratowania bo ma niewiele wicej niż te kobiety :polew: :polew: :polew: :polew: Nie mieszaj do tego brata od Mirka :polew: Co za dziwny traf bo akurat nie miałem jego na myśli No nie chciałem żeby wszyscy się domyślili, że mówisz o sobie... a ty zawsze musisz wszystko popsuć Też nie ale jesteś już blisko, też tu dużo gada
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Trzeba ich najpierw uświadomić że od tego są kobiety i mają coś takiego między nogami co pasuje do tego co jest między nogami ich, chociaż tutaj jeden taki z gliwickich jest nie do uratowania bo ma niewiele wicej niż te kobiety :polew: :polew: :polew: :polew: Nie mieszaj do tego brata od Mirka :polew: Co za dziwny traf bo akurat nie miałem jego na myśli No nie chciałem żeby wszyscy się domyślili, że mówisz o sobie... a ty zawsze musisz wszystko popsuć Też nie ale jesteś już blisko, też tu dużo gada No nie mów że mówisz a Arturze
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: będę brał przykład na wszelki wypadek Nie spoko was obgadujemy zanim przyjedziecie a potem jak już sobie pojedziecie :polew: :th: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:44_________________________________________________ Trzeba ich najpierw uświadomić że od tego są kobiety i mają coś takiego między nogami co pasuje do tego co jest między nogami ich, chociaż tutaj jeden taki z gliwickich jest nie do uratowania bo ma niewiele wicej niż te kobiety :polew: :polew: :polew: :polew: Nie mieszaj do tego brata od Mirka :polew: Co za dziwny traf bo akurat nie miałem jego na myśli No nie chciałem żeby wszyscy się domyślili, że mówisz o sobie... a ty zawsze musisz wszystko popsuć Też nie ale jesteś już blisko, też tu dużo gada No nie mów że mówisz a Arturze przecież chyba nie o Przemku
Polko_V Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 widzę, że macie tu wesoło a ja już nie mam siły czytać więc się pożegnam i jutro nadrobię spam ...dobranoc i oczywiście dziękujemy za spota
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 widzę, że macie tu wesoło a ja już nie mam siły czytać więc się pożegnam i jutro nadrobię spam ...dobranoc i oczywiście dziękujemy za spota Na razie
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Trzeba ich najpierw uświadomić że od tego są kobiety i mają coś takiego między nogami co pasuje do tego co jest między nogami ich, chociaż tutaj jeden taki z gliwickich jest nie do uratowania bo ma niewiele wicej niż te kobiety :polew: :polew: :polew: :polew: Nie mieszaj do tego brata od Mirka :polew: Co za dziwny traf bo akurat nie miałem jego na myśli No nie chciałem żeby wszyscy się domyślili, że mówisz o sobie... a ty zawsze musisz wszystko popsuć Też nie ale jesteś już blisko, też tu dużo gada No nie mów że mówisz a Arturze Kurde ale Ty mało domyślny jesteś Podpowiem Ci że mieszka w Gliwicach nie daleko lotniska
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Trzeba ich najpierw uświadomić że od tego są kobiety i mają coś takiego między nogami co pasuje do tego co jest między nogami ich, chociaż tutaj jeden taki z gliwickich jest nie do uratowania bo ma niewiele wicej niż te kobiety :polew: :polew: :polew: :polew: Nie mieszaj do tego brata od Mirka :polew: Co za dziwny traf bo akurat nie miałem jego na myśli No nie chciałem żeby wszyscy się domyślili, że mówisz o sobie... a ty zawsze musisz wszystko popsuć Też nie ale jesteś już blisko, też tu dużo gada No nie mów że mówisz a Arturze Kurde ale Ty mało domyślny jesteś Podpowiem Ci że mieszka w Gliwicach nie daleko lotniska A to wiem taki jeden tutaj mi mówił, ze Cię zna ale nie wiedziałem, że aż tak dokładnie [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:50_________________________________________________ Dzieki za spota Nie ma za co :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi