Ileev Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Hejo, potrzebuje szybko lampy na tył do Avanta. Znalazłem to: http://allegro.pl/audi-a4-b6-lampa-tylna-lewa-kombi-avant-oryginal-i5754041162.htmlDobra będzie? Spytałem sprzedawny czy jest kompletna, czy czegoś tam nie brakuje(wkładki czy coś) i powiedział, że wszystko jest. Brać czy znacie jakieś inne źródła?
PrzemoS4 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Hejo, potrzebuje szybko lampy na tył do Avanta. Znalazłem to: http://allegro.pl/audi-a4-b6-lampa-tylna-lewa-kombi-avant-oryginal-i5754041162.htmlDobra będzie? Spytałem sprzedawny czy jest kompletna, czy czegoś tam nie brakuje(wkładki czy coś) i powiedział, że wszystko jest. Brać czy znacie jakieś inne źródła?Ewentualnie zostaje ci wycieczka do jasienicy...skarbnica czesci30 minut drogi Ps. Daniel parkujesz czasami b6 na sikorskim i nie brakuje ci tak aby czasem spinki w nadkolu z przodu od strony kierowcy??? Edytowane 27 Października 2015 przez PrzemoS4
Ileev Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Hejo, potrzebuje szybko lampy na tył do Avanta. Znalazłem to: http://allegro.pl/audi-a4-b6-lampa-tylna-lewa-kombi-avant-oryginal-i5754041162.htmlDobra będzie? Spytałem sprzedawny czy jest kompletna, czy czegoś tam nie brakuje(wkładki czy coś) i powiedział, że wszystko jest. Brać czy znacie jakieś inne źródła?Ewentualnie zostaje ci wycieczka do jasienicy...skarbnica czesci30 minut drogi Ps. Daniel parkujesz czasami b6 na sikorskim i nie brakuje ci tak aby czasem spinki w nadkolu z przodu od strony kierowcy??? Na sikorskim parkuję zawsze Tutaj mieszkam. A co do spinek... pewnie tak, aktualnie wszystko się trzyma na trytytkach
Arturoo Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 k**wa spinki sobie brakujące wyszukują .... To czas leczyć! :grin:
PrzemoS4 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 k**wa spinki sobie brakujące wyszukują .... To czas leczyć! :grin:
gucio88 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Hejka wszystkim, co do lamp, chyba posiadam na sprzedaż komplecik tylnych lamp do Avanta :-)
Arturoo Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Hejka wszystkim, co do lamp, chyba posiadam na sprzedaż komplecik tylnych lamp do Avanta :-)Do lifta b5? Ile i czemu aż tyle?
gucio88 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Hejka wszystkim, co do lamp, chyba posiadam na sprzedaż komplecik tylnych lamp do Avanta :-)Do lifta b5? Ile i czemu aż tyle? Nie do b5 tylko do b6. A co do ceny preferuje odbiór osobisty wtedy będziemy gadać
blant88 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Ja mam tylna do b5 ale przedlift i tylko jedna (lewa) Wysłane z mojego LG-D620
PrzemoS4 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Jakby od kazdego cos pozbierac co lezy, to jeszcze by doszlo do tego ze z tych czesci auto by zlozyl....
Rekomendowane odpowiedzi