Pucek Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Mowie tylko ze ktos wymyslis spot w inny dzien niz zwykle to stary ,spotowy dzień żorski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ja wiem ze sluzba zdrowia, reanumacja i te sprawy ale bez voltow na serducho moze sie nie obejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 I co będzie co tam dziś ??? Ja będę chwile po 19 naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Dobre pytanie... Jechać? Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 też będę +-19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ok bede po 19 Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ja też będę chwilę po 19.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 mnie przytrzymali jeszcze w pracy ...także gdzieś koło 19:40-20 niestety dojadę dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 mnie przytrzymali jeszcze w pracy ...także gdzieś koło 19:40-20 niestety dojadę dopiero Kaj żeś jest :-)naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Dzieki za spota i do jutra... ;-) Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 My również dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Dzięki za spora oby taka frekwencja była dalej naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Dzięki za spocika, fajnie było zobaczyć parę starych twarzyczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 ...podziękował za spocika ...i co ważne wdupiłem co nie co ...dla tych co mnie nie widzieli, byłem koło 20.30 a właśnie Diman, coś tak stanął jak wryty ?? Serii nie widziałeś ?? i obiecane psssyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 thx za spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 ...podziękował za spocika ...i co ważne wdupiłem co nie co ...dla tych co mnie nie widzieli, byłem koło 20.30[emoji14] a właśnie Diman, coś tak stanął jak wryty ?? Serii nie widziałeś ?? i obiecane psssyt Gleba ze się jeździć nie da ale podskoki jak w louraiderze czy jak się to tam pisze ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Rzadko się bawię,ale nie powiem....czasem reakcja ludzi na światłach mnie też bawi Edytowane 4 Marca 2016 przez Polko_V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi