Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 kurna nie znam nikogo kto mieszka koło lotniska :gwizdanie: no chyba ,że mogę być wytłumaczony tym ,że nie wiem ,gdzie Wy mieszkacie
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 dużo ludzi mnie zna ale co to ma do tego wcześniejszego wątka to nie wiem
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 kurna nie znam nikogo kto mieszka koło lotniska :gwizdanie: no chyba ,że mogę być wytłumaczony tym ,że nie wiem ,gdzie Wy mieszkacie Takie tłumaczenie to żadne tłumaczenie
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Artur, taki jeden różowy któremu peni....ski w głowie :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Artur, taki jeden różowy któremu peni....ski w głowie :polew: Przecież ty masz czerwone auto
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Artur, taki jeden różowy któremu peni....ski w głowie :polew: Przecież ty masz czerwone auto No widzisz czyli sam sobie odpowiedziałeś
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Artur, taki jeden różowy któremu peni....ski w głowie :polew: Przecież ty masz czerwone auto No widzisz czyli sam sobie odpowiedziałeś No bo mówisz coś o różowym ale auto masz czerwone to sam sobie przeczysz
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Artur, taki jeden różowy któremu peni....ski w głowie :polew: Przecież ty masz czerwone auto No widzisz czyli sam sobie odpowiedziałeś :polew: :polew: :polew: :polew: aha :decayed:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Artur, taki jeden różowy któremu peni....ski w głowie :polew: Przecież ty masz czerwone auto No widzisz czyli sam sobie odpowiedziałeś :polew: :polew: :polew: :polew: aha :decayed: A ty co się cieszysz roboty jakiejś nie masz
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 nosz curna sorki ale nie :decayed: :decayed:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 nosz curna sorki ale nie :decayed: :decayed: Nosz curna wyjątkowo wybaczam ale żeby mi to było po raz ostatni
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ja tam jestem zwart i gotów ale jakoś nikt nic ode mnie nie chce
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ja tam jestem zwart i gotów ale jakoś nikt nic ode mnie nie chce Praca jak marzenie [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 23:05_________________________________________________Dobra ja spadam Ps. Tomek ty się tymi statystykami nie przejmuj... twój tydzień -> moje 3 godziny... to się nazywa wprawa
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ja tam jestem zwart i gotów ale jakoś nikt nic ode mnie nie chce Praca jak marzenie różnie to bywa marzeniem są wczasy na południu eu od maja do .........hmmmmmmm .............................. ............................ ................................ .................................................................. listopada
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ja tam jestem zwart i gotów ale jakoś nikt nic ode mnie nie chce Praca jak marzenie różnie to bywa marzeniem są wczasy na południu eu od maja do .........hmmmmmmm .............................. ............................ ................................ .................................................................. listopada Hehe marzyciel [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 23:09_________________________________________________Dobra spadam na razie
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ja tam jestem zwart i gotów ale jakoś nikt nic ode mnie nie chce Praca jak marzenie [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 23:05_________________________________________________Dobra ja spadam Ps. Tomek ty się tymi statystykami nie przejmuj... twój tydzień -> moje 3 godziny... to się nazywa wprawa Ja tam się nie przejmuję, nawet do dzisiaj nie wiedziałem że coś takiego istnieje więc luzik [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 23:29_________________________________________________Artur i jak patrzyłeś do bagażnika za tym uchem?
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 nie ale jak jutro dam radę podjechać do Jasienicy to poszukam w bagażniku bo od soboty nie mam auta
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 nie ale jak jutro dam radę podjechać do Jasienicy to poszukam w bagażniku bo od soboty nie mam auta Czemu nie masz? Co się dzieje? Wcześniej pisałem czy już wiesz co tam z tym Twoim ale nie odpisałeś. Pisz co się dzieje
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 stoi bez pompy vp44 ,pompa poszła na regenerację kolejną na gwarancji jutro mają dopiero dzwonić i powiedzieć co z nią jest nie tak pewnie jak wyślą nawet koło południa lub po południu to przyjdzie do Jasienicy w poniedziałek najszybciej ,znowu jak chłopaki mi się za niego wezmą to może we wtorek go dopiero poskładają
Rekomendowane odpowiedzi