seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Do Panów z Rybnika i całej waszej kłutni DZIECINADA chociaż jeden z was powinien się okazać mądrzejszy i zakończyć to bezsensowne pisanie. Nie chcecie przyjechac do Żor to siedźcie sobie w Rybniku nikt was nie zmusza i dalsza gadka na ten temat jest BEZ SENSU!! Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ,czy ktoś napisał że nie chce przyjechać do Żor dokładnie ja nic takiego nie wyczytałem, a Daniel trochę z osądem przesadził tylko próbuję dać do zrozumienia kto co i jak mógł odebrać
danielom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Seves, nigdzie nie napisałem że logo Rybnickich jest z d*py, napisałem ze nie chce Rs4 jak to napisałeś tylko że chciałbym logo zwiazane ze spotem, a nie z AUTEM WYCIĄGNIETYM Z D. jak ktoś ma, akurat chlopaki z Rybnika sie oburzyli chociaz nigdzie nie bylo napisane że chodzi o Ich logo, nie rozumiem o co Wam chodzi, uczepiliście sie jednego, a własciwie jaki to ma wpływ na spoty w Rb czy Żorach? Kto bedzie chcial, bedize tu i tu, sa w calkowicie inne dni wiec można sobie wybrać. Myśle że mozemy skonczyc juz te slowne przepychanki. pozdrawiam
#Przemo# Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 już sie nie wtrącam bo nie ma to sensu chodziło mi tylko że można każdą różnice zdań wyjaśnić w bardziej ... cywilizowany sposób. Ale wasza sprawa jak sobie wyjaśniacie wasze sprawy.
wiesiek3d Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 I dobrze że są następne spoty, ale to nie znaczy że na poprzedników trzeba wylewać wiadro pomyj i to za plecami zamiast powiedzieć normalnie, przecież była już o tym gadka. Dość gadania, jeszcze raz powodzenia.
#Przemo# Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 no i tak się produkuje strony na wątku :> :polew: [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 20:23_________________________________________________krótkie spięcie i od razu 3 nastepne dołączyły
seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Seves, nigdzie nie napisałem że logo Rybnickich jest z d*py, napisałem ze nie chce Rs4 jak to napisałeś tylko że chciałbym logo zwiazane ze spotem, a nie z AUTEM WYCIĄGNIETYM Z D. jak ktoś ma, akurat chlopaki z Rybnika sie oburzyli chociaz nigdzie nie bylo napisane że chodzi o Ich logo, nie rozumiem o co Wam chodzi, uczepiliście sie jednego, a własciwie jaki to ma wpływ na spoty w Rb czy Żorach? Kto bedzie chcial, bedize tu i tu, sa w calkowicie inne dni wiec można sobie wybrać. Myśle że mozemy skonczyc juz te slowne przepychanki. pozdrawiam Chce zrobic logo ale w formie jakiegos dobrego zdjecia ze spota z naszymi autkami, jedni juz maja auto wyciagniete z d w logo poprosze Hammera zeby cyknal cos fajnego jak sie ustawimy w czwartek ojjjjj Danielu nie chcę nic mówić i byłem faktycznie bezstronny ale Twoja wypowiedź brzmiała inaczej jedni już mają (tzn że konkretni jedni :gwizdanie: ) i ja napisałem że jeśli jeśli jeśli myślałeś o rybnickich to.... to i to.. Ty tego o którym wątku myślałeś do teraz nie potwierdziłeś a i nie zaprzeczyłeś jak się chłopaki oburzyli... i faktycznie nikt z Rybnika nie napisał i dalej nie pisze o tym że nie chcą się odwiedzać... o rozłące jakieś tylko Ty piszesz :gwizdanie: i to mnie martwi bo albo źle czytasz albo chcesz źle odbierać co oni piszą.. a mi to nie pasuje bo wolę jak ekipa pozostanie w składzie jaki jest a nie że będzie się dzielić
#Przemo# Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Panowie może tak z innej beczki Czy ma ktoś z was dojście do części? od dłuższego czasu próbuję znaleźć i nabyć tylni zderzak z S4 B6 Avant. Jakby ktoś z was słyszał lub widział taki na sprzedaż bardzo chętnie przyjmę wszelkie wskazówki. prawie 3k w ASO nie uśmiecha mi się wydać.
diman Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 jeszcze się przywitać nie zdążyłem a tu 18 stron nakulane ale co tam witam w nowym wątku i miejscu spotkań nie omieszkam was tam kiedyś odwiedzić, ale niestety nie będzie to za często bynajmniej na razie gdyż mój synek jeszcze potrzebuje taty ale będę na pewno jak to miało miejsce w większości spotów w okręgu pozdrawiam diman
seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 jeszcze się przywitać nie zdążyłem a tu 18 stron nakulane ale co tam witam w nowym wątku i miejscu spotkań nie omieszkam was tam kiedyś odwiedzić, ale niestety nie będzie to za często bynajmniej na razie gdyż mój synek jeszcze potrzebuje taty ale będę na pewno jak to miało miejsce w większości spotów w okręgu pozdrawiam diman czejs Diman
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 spam nadrobiony :gwizdanie: ale się gadka rozwinęła a co do mnie i "moim gliwickim" spocie...wogóle o spotach... w czwartek na żorskim będę na pewno a w piątek...spóźnię się, bo za dużo chętnych na jeb_any piątek ma wolne, ale przyjadę...tylko ..poproszę dokładny adres...
diman Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 spam nadrobiony :gwizdanie: ale się gadka rozwinęła a co do mnie i "moim gliwickim" spocie...wogóle o spotach... w czwartek na żorskim będę na pewno a w piątek...spóźnię się, bo za dużo chętnych na jeb_any piątek ma wolne, ale przyjadę...tylko ..poproszę dokładny adres... Kontakt Centrum Handlowe FORUM ul. Lipowa 1 44-100 Gliwice - tu masz adres spotów Gliwickich
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 spam nadrobiony :gwizdanie: ale się gadka rozwinęła a co do mnie i "moim gliwickim" spocie...wogóle o spotach... w czwartek na żorskim będę na pewno a w piątek...spóźnię się, bo za dużo chętnych na jeb_any piątek ma wolne, ale przyjadę...tylko ..poproszę dokładny adres... Kontakt Centrum Handlowe FORUM ul. Lipowa 1 44-100 Gliwice - tu masz adres spotów Gliwickich dziękuję
diman Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 spam nadrobiony :gwizdanie: ale się gadka rozwinęła a co do mnie i "moim gliwickim" spocie...wogóle o spotach... w czwartek na żorskim będę na pewno a w piątek...spóźnię się, bo za dużo chętnych na jeb_any piątek ma wolne, ale przyjadę...tylko ..poproszę dokładny adres... Kontakt Centrum Handlowe FORUM ul. Lipowa 1 44-100 Gliwice - tu masz adres spotów Gliwickich dziękuję nie ma sprawy im nas więcej tym ciekawiej i więcej ciekawych tematów poruszanych
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 będę pierwszy raz na spocie w takim wielkim mieście :decayed:
diman Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 będę pierwszy raz na spocie w takim wielkim mieście :decayed: :gwizdanie:
seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Diman dopisz jeszcze może od jakiej ulicy wjechać tam na parking ja wiem tylko żeby Grzesiek trafił a Grześ jak juz wjedziesz na parking podziemny to od razu pierwsza w prawo i tam chyba będziemy :gwizdanie: jak się pomieścimy :polew: :polew:
diman Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Diman dopisz jeszcze może od jakiej ulicy wjechać tam na parking ja wiem tylko żeby Grzesiek trafił a Grześ jak juz wjedziesz na parking podziemny to od razu pierwsza w prawo i tam chyba będziemy :gwizdanie: jak się pomieścimy :polew: :polew: no właśnie od tej co mu podałem jak wjedzie na podziemny to od razu na prawo pierwsza alejka [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 21:01_________________________________________________a z tym pomieszczeniem to nie jest śmieszne będą robić zakupy więc może być ciężko :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 o no to ładnie wytłumaczyłeś...postaram się trafić
Rekomendowane odpowiedzi