#Przemo# Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Mam pytanko. Dzisiaj rano odpaliłem furkę normalnie przejechałem jakieś 2km i zaświeciła mi się kontrolka kontroli trakcji. Auto normalnie jechało przyspieszało hamowało bez problemów. Stanołem pod firmą zgasiłem go odczekałem kilka sekund odpaliłem i kontrolka już się nie świeci. Zobaczymy jeszcze popołudniu jak skończę i się przejadę kawałek czy znowu się zaświeci. Ale podstawowe pytanie czy ma któs jakiś pomysł co mu mogło odbić czyli pospolite
H4mm3R Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Mam pytanko. Dzisiaj rano odpaliłem furkę normalnie przejechałem jakieś 2km i zaświeciła mi się kontrolka kontroli trakcji. Auto normalnie jechało przyspieszało hamowało bez problemów. Stanołem pod firmą zgasiłem go odczekałem kilka sekund odpaliłem i kontrolka już się nie świeci. Zobaczymy jeszcze popołudniu jak skończę i się przejadę kawałek czy znowu się zaświeci. Ale podstawowe pytanie czy ma któs jakiś pomysł co mu mogło odbić czyli pospolite Nie przejmuj się 2.5TDI tak ma :polew:
m3rvin Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 :hi: Mam pytanko. Dzisiaj rano odpaliłem furkę normalnie przejechałem jakieś 2km i zaświeciła mi się kontrolka kontroli trakcji. Auto normalnie jechało przyspieszało hamowało bez problemów. Stanołem pod firmą zgasiłem go odczekałem kilka sekund odpaliłem i kontrolka już się nie świeci. Zobaczymy jeszcze popołudniu jak skończę i się przejadę kawałek czy znowu się zaświeci. Ale podstawowe pytanie czy ma któs jakiś pomysł co mu mogło odbić czyli pospolite Nie przejmuj się 2.5TDI tak ma :polew: nie słuchaj go on mo kosiarka podłącz i sprawdź błędy - gdyby ci sie zaświeciły esp+abs wtedy czujnik hamulca tyn nad pedałem hamulca i byś nie miał ABS i ESP
H4mm3R Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Mam pytanko. Dzisiaj rano odpaliłem furkę normalnie przejechałem jakieś 2km i zaświeciła mi się kontrolka kontroli trakcji. Auto normalnie jechało przyspieszało hamowało bez problemów. Stanołem pod firmą zgasiłem go odczekałem kilka sekund odpaliłem i kontrolka już się nie świeci. Zobaczymy jeszcze popołudniu jak skończę i się przejadę kawałek czy znowu się zaświeci. Ale podstawowe pytanie czy ma któs jakiś pomysł co mu mogło odbić czyli pospolite Nie przejmuj się 2.5TDI tak ma :polew: nie słuchaj go on mo kosiarka podłącz i sprawdź błędy - gdyby ci sie zaświeciły esp+abs wtedy czujnik hamulca tyn nad pedałem hamulca i byś nie miał ABS i ESP Te czujniki podobno tylko w 2.5TDI padają sam wiesz z własnego doświadczenia :decayed: :polew: :polew:
m3rvin Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Mam pytanko. Dzisiaj rano odpaliłem furkę normalnie przejechałem jakieś 2km i zaświeciła mi się kontrolka kontroli trakcji. Auto normalnie jechało przyspieszało hamowało bez problemów. Stanołem pod firmą zgasiłem go odczekałem kilka sekund odpaliłem i kontrolka już się nie świeci. Zobaczymy jeszcze popołudniu jak skończę i się przejadę kawałek czy znowu się zaświeci. Ale podstawowe pytanie czy ma któs jakiś pomysł co mu mogło odbić czyli pospolite Nie przejmuj się 2.5TDI tak ma :polew: nie słuchaj go on mo kosiarka podłącz i sprawdź błędy - gdyby ci sie zaświeciły esp+abs wtedy czujnik hamulca tyn nad pedałem hamulca i byś nie miał ABS i ESP Te czujniki podobno tylko w 2.5TDI padają sam wiesz z własnego doświadczenia :decayed: :polew: :polew: ja :gwizdanie: taki urok tych aut za dużo mocy trza często hamować :decayed:
H4mm3R Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Mam pytanko. Dzisiaj rano odpaliłem furkę normalnie przejechałem jakieś 2km i zaświeciła mi się kontrolka kontroli trakcji. Auto normalnie jechało przyspieszało hamowało bez problemów. Stanołem pod firmą zgasiłem go odczekałem kilka sekund odpaliłem i kontrolka już się nie świeci. Zobaczymy jeszcze popołudniu jak skończę i się przejadę kawałek czy znowu się zaświeci. Ale podstawowe pytanie czy ma któs jakiś pomysł co mu mogło odbić czyli pospolite Nie przejmuj się 2.5TDI tak ma :polew: nie słuchaj go on mo kosiarka podłącz i sprawdź błędy - gdyby ci sie zaświeciły esp+abs wtedy czujnik hamulca tyn nad pedałem hamulca i byś nie miał ABS i ESP Te czujniki podobno tylko w 2.5TDI padają sam wiesz z własnego doświadczenia :decayed: :polew: :polew: ja :gwizdanie: taki urok tych aut za dużo mocy trza często hamować :decayed: Często hamować na placu u mechanika :decayed:
m3rvin Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Mam pytanko. Dzisiaj rano odpaliłem furkę normalnie przejechałem jakieś 2km i zaświeciła mi się kontrolka kontroli trakcji. Auto normalnie jechało przyspieszało hamowało bez problemów. Stanołem pod firmą zgasiłem go odczekałem kilka sekund odpaliłem i kontrolka już się nie świeci. Zobaczymy jeszcze popołudniu jak skończę i się przejadę kawałek czy znowu się zaświeci. Ale podstawowe pytanie czy ma któs jakiś pomysł co mu mogło odbić czyli pospolite Nie przejmuj się 2.5TDI tak ma :polew: nie słuchaj go on mo kosiarka podłącz i sprawdź błędy - gdyby ci sie zaświeciły esp+abs wtedy czujnik hamulca tyn nad pedałem hamulca i byś nie miał ABS i ESP Te czujniki podobno tylko w 2.5TDI padają sam wiesz z własnego doświadczenia :decayed: :polew: :polew: ja :gwizdanie: taki urok tych aut za dużo mocy trza często hamować :decayed: Często hamować na placu u mechanika :decayed: ni przed światłami i za nimi a szczególnie za kosiarkami 2.0 blb :decayed: jeżdżą jak upy :tongue4: :>
#Przemo# Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Mam pytanko. Dzisiaj rano odpaliłem furkę normalnie przejechałem jakieś 2km i zaświeciła mi się kontrolka kontroli trakcji. Auto normalnie jechało przyspieszało hamowało bez problemów. Stanołem pod firmą zgasiłem go odczekałem kilka sekund odpaliłem i kontrolka już się nie świeci. Zobaczymy jeszcze popołudniu jak skończę i się przejadę kawałek czy znowu się zaświeci. Ale podstawowe pytanie czy ma któs jakiś pomysł co mu mogło odbić czyli pospolite Nie przejmuj się 2.5TDI tak ma :polew: nie słuchaj go on mo kosiarka podłącz i sprawdź błędy - gdyby ci sie zaświeciły esp+abs wtedy czujnik hamulca tyn nad pedałem hamulca i byś nie miał ABS i ESP Te czujniki podobno tylko w 2.5TDI padają sam wiesz z własnego doświadczenia :decayed: :polew: :polew: ja :gwizdanie: taki urok tych aut za dużo mocy trza często hamować :decayed: Często hamować na placu u mechanika :decayed: Zazdrosny bo kosiarka tylko na trawnik dobra co??? Kle Kle Kle te chwasty [br]Dopisany: 13 Luty 2012, 12:12_________________________________________________Dzisiaj popołudniu zapnę VAGa i zobaczę czy jakieś błędy ma.
H4mm3R Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Mam pytanko. Dzisiaj rano odpaliłem furkę normalnie przejechałem jakieś 2km i zaświeciła mi się kontrolka kontroli trakcji. Auto normalnie jechało przyspieszało hamowało bez problemów. Stanołem pod firmą zgasiłem go odczekałem kilka sekund odpaliłem i kontrolka już się nie świeci. Zobaczymy jeszcze popołudniu jak skończę i się przejadę kawałek czy znowu się zaświeci. Ale podstawowe pytanie czy ma któs jakiś pomysł co mu mogło odbić czyli pospolite Nie przejmuj się 2.5TDI tak ma :polew: nie słuchaj go on mo kosiarka podłącz i sprawdź błędy - gdyby ci sie zaświeciły esp+abs wtedy czujnik hamulca tyn nad pedałem hamulca i byś nie miał ABS i ESP Te czujniki podobno tylko w 2.5TDI padają sam wiesz z własnego doświadczenia :decayed: :polew: :polew: ja :gwizdanie: taki urok tych aut za dużo mocy trza często hamować :decayed: Często hamować na placu u mechanika :decayed: ni przed światłami i za nimi a szczególnie za kosiarkami 2.0 blb :decayed: jeżdżą jak upy :tongue4: :> Tyn BLB Cie robi jak chce [br]Dopisany: 13 Luty 2012, 12:15_________________________________________________ Mam pytanko. Dzisiaj rano odpaliłem furkę normalnie przejechałem jakieś 2km i zaświeciła mi się kontrolka kontroli trakcji. Auto normalnie jechało przyspieszało hamowało bez problemów. Stanołem pod firmą zgasiłem go odczekałem kilka sekund odpaliłem i kontrolka już się nie świeci. Zobaczymy jeszcze popołudniu jak skończę i się przejadę kawałek czy znowu się zaświeci. Ale podstawowe pytanie czy ma któs jakiś pomysł co mu mogło odbić czyli pospolite Nie przejmuj się 2.5TDI tak ma :polew: nie słuchaj go on mo kosiarka podłącz i sprawdź błędy - gdyby ci sie zaświeciły esp+abs wtedy czujnik hamulca tyn nad pedałem hamulca i byś nie miał ABS i ESP Te czujniki podobno tylko w 2.5TDI padają sam wiesz z własnego doświadczenia :decayed: :polew: :polew: ja :gwizdanie: taki urok tych aut za dużo mocy trza często hamować :decayed: Często hamować na placu u mechanika :decayed: Zazdrosny bo kosiarka tylko na trawnik dobra co??? Kle Kle Kle te chwasty Jak tu można być zazdrosny o auto co się psuje i nie jedzie:polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 ja chyba alternator se jeszcze będę musiał wymienić/naprawić bo k..... dziś odmówił posłuszeństwa
seves Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 ja chyba alternator se jeszcze będę musiał wymienić/naprawić bo k..... dziś odmówił posłuszeństwa sorrki za słownictwo kuuuurwa ale Artur żeś Ty się jeszcze nie wkurwił na markę audi i nie powiedział jej spierrrdalaj to serio musi być miłość [br]Dopisany: 13 Luty 2012, 15:24_________________________________________________ Mam pytanko. Dzisiaj rano odpaliłem furkę normalnie przejechałem jakieś 2km i zaświeciła mi się kontrolka kontroli trakcji. Auto normalnie jechało przyspieszało hamowało bez problemów. Stanołem pod firmą zgasiłem go odczekałem kilka sekund odpaliłem i kontrolka już się nie świeci. Zobaczymy jeszcze popołudniu jak skończę i się przejadę kawałek czy znowu się zaświeci. Ale podstawowe pytanie czy ma któs jakiś pomysł co mu mogło odbić czyli pospolite Przemo trza podpiąć bo może być dużo przyczyn... mi jak serwo padało w starej b6 to też mi się samo załączało i wyłączało po kilkunastu-kilkudziesięciu sekundach ale błędów nie pamiętam żeby jakieś były generalnie coś z hamulcami
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 seves nie wiem ,czy to miłość ,czy głupota
seves Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 seves nie wiem ,czy to miłość ,czy głupota a to podobno jedno i to samo [br]Dopisany: 13 Luty 2012, 15:42_________________________________________________kurde ale Artur jak tylko coś piszesz o furce to ja nie wiem jak to opisać... żal normalnie masakra że żeś tak trefił.. nie jednemu cwaniakowi bym życzył ale taki cwaniak właśnie handlarz to się nie nadzieje bo od razu tysiąc spuści i odsprzeda
H4mm3R Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 seves nie wiem ,czy to miłość ,czy głupota a to podobno jedno i to samo [br]Dopisany: 13 Luty 2012, 15:42_________________________________________________kurde ale Artur jak tylko coś piszesz o furce to ja nie wiem jak to opisać... żal normalnie masakra że żeś tak trefił.. nie jednemu cwaniakowi bym życzył ale taki cwaniak właśnie handlarz to się nie nadzieje bo od razu tysiąc spuści i odsprzeda Przestań go dołować gamoniu :bicz3:
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Guru jak się wkurzę to spalę badziew i tyle
Pretor Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Artur co z tym alternatorem, nie właściwe napięcie, czy łożyska?
seves Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 seves nie wiem ,czy to miłość ,czy głupota a to podobno jedno i to samo [br]Dopisany: 13 Luty 2012, 15:42_________________________________________________kurde ale Artur jak tylko coś piszesz o furce to ja nie wiem jak to opisać... żal normalnie masakra że żeś tak trefił.. nie jednemu cwaniakowi bym życzył ale taki cwaniak właśnie handlarz to się nie nadzieje bo od razu tysiąc spuści i odsprzeda Przestań go dołować gamoniu :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi