#Przemo# Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Tak VAG zapiety zero błędów wszystko gra. Teraz jak wracałem z pracy kontrolka już się nie świeciła. Może się obraził jak go wyprowadziłem na ten mróz z ciepłego garażu i mi chciał palca pokazać :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: H4MM3R fura jeździ czytaj ze zrozumieniem!!!! No ale wiem że chciałeś mi dowalić bo kosiarką BLB to tylko po trawnikach i rowach idzie śmigać 20km/h max prędkością :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Artur co z tym alternatorem, nie właściwe napięcie, czy łożyska? dojechałem tylko do mechanika i tam został jak jutro znajdą chwilkę to to sprawdzą i dadzą mi znać
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 a ta powyżej po niezłej imprezie musi być ,że "nie" pomyliła bałwana z "ludziem"
Pretor Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Jak na złość pada mi sprzęgło w zielonym jak go chcę sprzedać . Tyle czasu służył bez awaryjnie i na koniec się zemścił .
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Jak na złość pada mi sprzęgło w zielonym jak go chcę sprzedać . Tyle czasu służył bez awaryjnie i na koniec się zemścił . To trzeba zrobić :gwizdanie:
danielom Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Opublikowano 14 Lutego 2012 Jak na złość pada mi sprzęgło w zielonym jak go chcę sprzedać . Tyle czasu służył bez awaryjnie i na koniec się zemścił . Podobno jak sie dobre auta chce oddac to sie mszcza
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Coś w tym jest . Ja mówiłem że chce sprzedać B7 to mi pasek się posypał
seves Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Coś w tym jest . Ja mówiłem że chce sprzedać B7 to mi pasek się posypał a ja mojego nigdy nie sprzedam i powtarzajcie mu to przy każdej możliwej okazji :polew: :polew: :polew:
m3rvin Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Artur zapewne dziennie po swoim jechał teraz ma :polew: :polew:
Pretor Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Pewnie tak jest, w sumie to mu się nie dziwię. Mi coś w sprzęgle chrobocze po jego wciśnięciu, jakby jakieś kuny mi gryzły silnik . Jest to dość dziwne, jeszcze się z czymś takim nie spotkałem. Mam tak od tygodnia, ale dzisiaj to już bardzo słychać więc bez wyjęcia skrzynie się nie obejdzie. Tak się składa, że mam komplet nowego sprzęgła do AFN z dwumasem i myślałem, że sobie go sprzedam a będę musiał to włożyć żeby sprzedać auto.
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Jak na złość pada mi sprzęgło w zielonym jak go chcę sprzedać . Tyle czasu służył bez awaryjnie i na koniec się zemścił . Podobno jak sie dobre auta chce oddac to sie mszcza d*pa Jasiu karuzela............ :gwizdanie: nigdy nie mówiłem ,że moje sprzedam i się .ebie na okrętkę [br]Dopisany: 14 Luty 2012, 20:30_________________________________________________ Artur zapewne dziennie po swoim jechał teraz ma :polew: :polew: teraz tak [br]Dopisany: 14 Luty 2012, 20:30_________________________________________________ Jak na złość pada mi sprzęgło w zielonym jak go chcę sprzedać . Tyle czasu służył bez awaryjnie i na koniec się zemścił . współczuje edit
#Przemo# Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 tak to już jest z "kochankami" na koniec zawsze ci dowalą nawet z za grobu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 tak to już jest z "kochankami" na koniec zawsze ci dowalą nawet z za grobu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: To Ci współczuje :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi