Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: :hi:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 13:34:08_________________________________________________ja będę Tomka holował jak kajś se Ośką zakopie w śniegu :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 13:35:29_________________________________________________tzn będę w szaszłyku :)
  • Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja też mam 40km w jedną stronę :wink4:

no ja mam z 25-30km :gwizdanie:

a posty lecą :decayed:

Ja mam ze 20-25

a posty lecą

dam znać ,czy będę

Opublikowano

tzn będę w szaszłyku :)

SZAŁASIE !

:decayed:

Opublikowano

:hi:

Tak Pany pogoda piękna nawet ośką można poszaleć umiejętnie sterując gazem i ręcznym :decayed::naughty:

Ale był ubaw tylko jak mnie już fantazja poniosła to mnie nadleśniczy z zaspy wyciągał :>

Dobrze że tam tylko śnieg był i nic więcej bo się wbiłem bokiem na pół furki

Tylko dolna część przedniego zdeżaka trochę lata ale i tak miał być S4 na wiosnę :naughty:

Opony już zdecydowanie ostatni sezon przeżyły na następny rok nowe trza sobie sprawić.

Opublikowano

SZAŁASIE !

:decayed:

no jak zwał tak zwał :wink4:
Opublikowano

Drogi już w miarę ok, rano była tragedia :thumbdown: .

Opublikowano

ja i tak mam najdalej :gwizdanie: :cool1:

a posty leca :):)

postaram sie wpasc dzis z juniorem :hi: :hi:

:good:

:good:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 16:39_________________________________________________

Tak Pany pogoda piękna nawet ośką można poszaleć umiejętnie sterując gazem i ręcznym :decayed::naughty:

Ale był ubaw tylko jak mnie już fantazja poniosła to mnie nadleśniczy z zaspy wyciągał :>

Dobrze że tam tylko śnieg był i nic więcej bo się wbiłem bokiem na pół furki

Tylko dolna część przedniego zdeżaka trochę lata ale i tak miał być S4 na wiosnę :naughty:

Opony już zdecydowanie ostatni sezon przeżyły na następny rok nowe trza sobie sprawić.

:shocked:

Przemo to dobrze że tylko tak sie skończyło :good:

ja jak miałem vectrę to zimą jak było ślisko prawie każdy zakręt bokiem jak nic nie jechalo oczywiście :tongue4:

nie wiem czy się zestarzałem czy mi furki szkoda :embarrassed: jak jest placyk i miejsce to zawsze zaciągnę ale na zakrętach jakoś się boję no i zderzaków i blach jednak szkoda bo to trochę wydatek jest ;( cienias sie ze mnie zrobił :rolleyes:

Opublikowano

Seves po prostu dojrzałeś :wink4: . Nie masz już potrzeby udowadniać sobie i komuś.

Opublikowano

ja jak miałem vectrę to zimą jak było ślisko prawie każdy zakręt bokiem jak nic nie jechalo oczywiście :tongue4:

nie wiem czy się zestarzałem czy mi furki szkoda :embarrassed: jak jest placyk i miejsce to zawsze zaciągnę ale na zakrętach jakoś się boję no i zderzaków i blach jednak szkoda bo to trochę wydatek jest ;( cienias sie ze mnie zrobił :rolleyes:

Ja też jestem cienias pod tym wzgledem :P Po wypadku przy kazdym za szybkim lub malo kontrolowanym winklu mam wizje ze wypadne wiec mam sporo pokory do takich praktyk na publicznej drodze.

Opublikowano

Seves po prostu dojrzałeś :wink4: . Nie masz już potrzeby udowadniać sobie i komuś.

możliwe :tongue4:

:mysli: całkiem możliwe.. na kole też już nie umiem tak szaleć jak kiedyś i ciągle się zastanawiam "jak to sie może skończyć" :embarrassed:

Ja też jestem cienias pod tym wzgledem :P Po wypadku przy kazdym za szybkim lub malo kontrolowanym winklu mam wizje ze wypadne wiec mam sporo pokory do takich praktyk na publicznej drodze.

ja po wypadku miałem niezłe fobie... każda fura jadąca z przeciwka i skręcająca w lewo (moje prawo) wydawało mi sie że mi zajedzie... i to dobrych pare miesięcy trwało :no:

Opublikowano

Załatwić wam psychiatrę :decayed: pomoże wam uporać się z waszymi fobiami :kox:

Opublikowano

Guru Ty nie mondruj bier quattrowoza i wpadaj na drifty do szałasu :naughty:

PS

Finish ostatnia strona :kox:

Opublikowano

Jeszcze jedna i dwójka z przodu :naughty: .

Opublikowano

Guru Ty nie mondruj bier quattrowoza i wpadaj na drifty do szałasu :naughty:

PS

Finish ostatnia strona :kox:

Już się dziś ślizgałem całe popołudnie :naughty: teraz jest ciulato bo drogi już czarne i nie idzie tak fajnie bokami latać :no:

Opublikowano

Ja odpadam ,nie dam rady podjechać :confused4:

Opublikowano

Ja odpadam ,nie dam rady podjechać :confused4:

:confused4:

wpaść po Ciebie? [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 18:17_________________________________________________zbieram sie pomalu :hi:

Opublikowano

i ja dzięki :hi:

za spota

i jazdę Hammer :wink4:

Opublikowano

Dzięki za spota w miłym gronie :wink4: i seves za blokowanie drogi :tongue4:

Opublikowano

I po robocie :hi: Widac spocik udany :naughty: