m3rvin Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 :hi:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 13:34:08_________________________________________________ja będę Tomka holował jak kajś se Ośką zakopie w śniegu :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 13:35:29_________________________________________________tzn będę w szaszłyku
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 ja też mam 40km w jedną stronę no ja mam z 25-30km :gwizdanie: a posty lecą Ja mam ze 20-25 a posty lecą dam znać ,czy będę
danielom Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Opublikowano 16 Lutego 2012 tzn będę w szaszłyku SZAŁASIE !
#Przemo# Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Tak Pany pogoda piękna nawet ośką można poszaleć umiejętnie sterując gazem i ręcznym Ale był ubaw tylko jak mnie już fantazja poniosła to mnie nadleśniczy z zaspy wyciągał :> Dobrze że tam tylko śnieg był i nic więcej bo się wbiłem bokiem na pół furki Tylko dolna część przedniego zdeżaka trochę lata ale i tak miał być S4 na wiosnę Opony już zdecydowanie ostatni sezon przeżyły na następny rok nowe trza sobie sprawić.
m3rvin Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 tzn będę w szaszłyku SZAŁASIE ! no jak zwał tak zwał
Pretor Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Drogi już w miarę ok, rano była tragedia .
seves Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 ja i tak mam najdalej :gwizdanie: a posty leca :) postaram sie wpasc dzis z juniorem :hi: tzn będę w szaszłyku [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 16:39_________________________________________________ Tak Pany pogoda piękna nawet ośką można poszaleć umiejętnie sterując gazem i ręcznym Ale był ubaw tylko jak mnie już fantazja poniosła to mnie nadleśniczy z zaspy wyciągał :> Dobrze że tam tylko śnieg był i nic więcej bo się wbiłem bokiem na pół furki Tylko dolna część przedniego zdeżaka trochę lata ale i tak miał być S4 na wiosnę Opony już zdecydowanie ostatni sezon przeżyły na następny rok nowe trza sobie sprawić. Przemo to dobrze że tylko tak sie skończyło ja jak miałem vectrę to zimą jak było ślisko prawie każdy zakręt bokiem jak nic nie jechalo oczywiście nie wiem czy się zestarzałem czy mi furki szkoda jak jest placyk i miejsce to zawsze zaciągnę ale na zakrętach jakoś się boję no i zderzaków i blach jednak szkoda bo to trochę wydatek jest ;( cienias sie ze mnie zrobił
Pretor Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Seves po prostu dojrzałeś . Nie masz już potrzeby udowadniać sobie i komuś.
danielom Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Opublikowano 16 Lutego 2012 Przemo to dobrze że tylko tak sie skończyło ja jak miałem vectrę to zimą jak było ślisko prawie każdy zakręt bokiem jak nic nie jechalo oczywiście nie wiem czy się zestarzałem czy mi furki szkoda jak jest placyk i miejsce to zawsze zaciągnę ale na zakrętach jakoś się boję no i zderzaków i blach jednak szkoda bo to trochę wydatek jest ;( cienias sie ze mnie zrobił Ja też jestem cienias pod tym wzgledem Po wypadku przy kazdym za szybkim lub malo kontrolowanym winklu mam wizje ze wypadne wiec mam sporo pokory do takich praktyk na publicznej drodze.
seves Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Seves po prostu dojrzałeś . Nie masz już potrzeby udowadniać sobie i komuś. możliwe całkiem możliwe.. na kole też już nie umiem tak szaleć jak kiedyś i ciągle się zastanawiam "jak to sie może skończyć" Przemo to dobrze że tylko tak sie skończyło ja jak miałem vectrę to zimą jak było ślisko prawie każdy zakręt bokiem jak nic nie jechalo oczywiście nie wiem czy się zestarzałem czy mi furki szkoda jak jest placyk i miejsce to zawsze zaciągnę ale na zakrętach jakoś się boję no i zderzaków i blach jednak szkoda bo to trochę wydatek jest ;( cienias sie ze mnie zrobił Ja też jestem cienias pod tym wzgledem Po wypadku przy kazdym za szybkim lub malo kontrolowanym winklu mam wizje ze wypadne wiec mam sporo pokory do takich praktyk na publicznej drodze. ja po wypadku miałem niezłe fobie... każda fura jadąca z przeciwka i skręcająca w lewo (moje prawo) wydawało mi sie że mi zajedzie... i to dobrych pare miesięcy trwało
Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Załatwić wam psychiatrę pomoże wam uporać się z waszymi fobiami
seves Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Załatwić wam psychiatrę pomoże wam uporać się z waszymi fobiami Guru Ty nie mondruj bier quattrowoza i wpadaj na drifty do szałasu PS Finish ostatnia strona
Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Załatwić wam psychiatrę pomoże wam uporać się z waszymi fobiami Guru Ty nie mondruj bier quattrowoza i wpadaj na drifty do szałasu PS Finish ostatnia strona Już się dziś ślizgałem całe popołudnie teraz jest ciulato bo drogi już czarne i nie idzie tak fajnie bokami latać
seves Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Ja odpadam ,nie dam rady podjechać wpaść po Ciebie? [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 18:17_________________________________________________zbieram sie pomalu
H4mm3R Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Dzięki za spota w miłym gronie i seves za blokowanie drogi
Rekomendowane odpowiedzi