Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wujek google pokazał mi drogę :decayed:

• Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wujek google pokazał mi drogę :decayed:

ty masz spoko tego wujka :tongue4::evil:

Opublikowano

a potem ciocia nokia będzie mnie prowadziła :naughty:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 21:19_________________________________________________ale ja dopiero będę około 20.40 :gwizdanie: myślę, że kogoś tam jeszcze zastanę :gwizdanie:

Opublikowano

a potem ciocia nokia będzie mnie prowadziła :naughty:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 21:19_________________________________________________ale ja dopiero będę około 20.40 :gwizdanie: myślę, że kogoś tam jeszcze zastanę :gwizdanie:

poczekamy :good: potem się skoczy na kebaba i będzie gites :naughty:
Opublikowano

okej :good: myślę, że brygada z wydobycia się pośpieszy i wyjedziemy prędzej :przebiegly:

Opublikowano

krycha ma lampy ale ja mam chwilowy deficyt na kase :D nie kazdego Barbara odwiedza :P

Opublikowano

krycha ma lampy ale ja mam chwilowy deficyt na kase :D nie kazdego Barbara odwiedza :P

:wallbash: moja barbara ma teraz imię...vw polo :decayed:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 21:51_________________________________________________a gdzie tam 10-ty :gwizdanie:
Opublikowano

250 zl komplecik. jesli Daniel bedzie chcial to prawa co mu rozbili to w3tedy wezme.

Opublikowano

ja "połowę" wiesz,że wezmę :wink4:

Opublikowano

no ja wiem ale tak jak Ci mowie musze pogonic tamtą żeby kupić nowe. w ogole musze porzadek w garazu zrobic bo troche sie tych gratow nazbieralo

Opublikowano

mówisz jeden wielki syf, kiła i mogiła :naughty:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 22:03_________________________________________________ja spadam nyny :hi:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 22:11_________________________________________________a jednak tutaj dalej czuwam :) jakoś spać mi się nie chce :disgust:

Opublikowano

Synki tu ludzie czytają o A1 bo my się na Gliwice szykujemy :decayed:

i oni myślą że z ta A1 to się na spota żorskiego wybieramy :rolleyes:

Mario nawet nie załapał :polew: :polew: :polew: :polew:

Spoko juz wszystko mam pochytane i wiadome ... :wink4::decayed:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:02_________________________________________________Punkt 18 wyjazd z gliwickiej strefy i lece na spota do Was... :naughty:

Opublikowano

Moze zrobmy wstępną liste kto sie stawi na 1 oficjalnym spocie w Żorach :) Prosze o dopisywanie się.

1.Natusiek + danielom

Opublikowano

Pucek - 90% :decayed:

Opublikowano

Co prawda latarnie na parkingu sa ale az tak dobrej widocznosci to nie ma :P Świetnie ze bedziesz :) [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:17_________________________________________________

Pucek - 90% :decayed:

To chyba jakiś samojeb bo standard to raczej 40 % :decayed::kox:

Opublikowano

W piątek w gliwicach robią wigilijny spot ...może się zorganizujemy i pojedziemy do nich ?

:good: dobrze prawi :)

Opublikowano

No jedziemy Mirku, napewno ja i Natusiek, grzesieg26sg i Ewka(chyba) , Arturoo, Seves takze niestety znow bedziecie musieli nas ogladac :P

Opublikowano

czyli mogę Was do listy rozumiem dopisać ?

Opublikowano

no na pewno ja jadę do gliwic, tylko się spóźnię :embarrassed: