Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O B6, a warsztat to Auto Danecki, źle napisałem wyżej. W B5 sam sobie wymieniałem rozrząd, jak z resztą wszystko.

• Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki za spota w miłym gronie :wink4: i seves za blokowanie drogi :tongue4:

no Hammer jak żech widzioł jak żeś prawie wypodł na tym winklu musiałem Cie wyprzedzić i Cie zwolnić żebys bezpiecznie dojechoł du dom :gwizdanie:

:decayed:[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 18:59_________________________________________________ :naughty:

http://www.joemonster.org/filmy/42027/Kiedys_tez_wygram_na_loterii

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

same kapelusze :gwizdanie:

dociepne i moj :hi:

Opublikowano

To jest syndrom Bielska

:decayed:

Opublikowano
Opublikowano
:wink4:
Opublikowano
Opublikowano

Hammer dawaj foty lasek bo trzeci raz moj kapelusz jest na tej stronie :naughty::decayed:[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 10:46_________________________________________________O przeszliśmy na następną :polew: ,dobra nieaktualna prośba :wink4::decayed:.

Opublikowano

heloł :decayed:

1. spam nadrobiony :zemdlal:

2. dziekuje za czwartkowego spota :decayed:

3.

Seves po prostu dojrzałeś :wink4: . Nie masz już potrzeby udowadniać sobie i komuś.

możliwe :tongue4:

:mysli: całkiem możliwe.. na kole też już nie umiem tak szaleć jak kiedyś i ciągle się zastanawiam "jak to sie może skończyć" :embarrassed:

Przemo to dobrze że tylko tak sie skończyło :good:

ja jak miałem vectrę to zimą jak było ślisko prawie każdy zakręt bokiem jak nic nie jechalo oczywiście :tongue4:

nie wiem czy się zestarzałem czy mi furki szkoda :embarrassed: jak jest placyk i miejsce to zawsze zaciągnę ale na zakrętach jakoś się boję no i zderzaków i blach jednak szkoda bo to trochę wydatek jest ;( cienias sie ze mnie zrobił :rolleyes:

Ja też jestem cienias pod tym wzgledem :P Po wypadku przy kazdym za szybkim lub malo kontrolowanym winklu mam wizje ze wypadne wiec mam sporo pokory do takich praktyk na publicznej drodze.

ja po wypadku miałem niezłe fobie... każda fura jadąca z przeciwka i skręcająca w lewo (moje prawo) wydawało mi sie że mi zajedzie... i to dobrych pare miesięcy trwało :no:

ja do dziasiaj mam..."STÓJ .UJU ANI SIĘ CURVA NIE RUSZAJ !!" :decayed::wallbash:
Opublikowano

tumblr_lyn4dgWHl51qcg8pjo1_500.jpg

:decayed:

Opublikowano